Skocz do zawartości

Szukam Bandyty 600 Naked

Dynu
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję dla siebie Bandita 600N z rejonów województwa dolnośląskiego, ale mogą być również sąsiednie. Najlepiej kolor czarny. Budżet, niestety, mocno okrojony - w granicach 4500zł.

Motocykl nie musi być w idealnym stanie, ważne żeby silnik był zdrowy i rama prosta. No i byle nie ulep ;)

Może ktoś ma takowego, może ma znajomego, który sprzedaje, bądź widział gdzieś jakiegoś w dobry stanie.

Z góry dziękuję za pomoc :)

Mój przyjaciel ma eNkę. Moto stoi w moim garażu.

Rocznik 1998, czarny na czerwonej ramie.

Ogólnie, motocykl trochę odrapany (jakieś niegroźne parkingowe i nie tylko przewrotki), ale jest w dobrym stanie technicznym i jeździ cały sezon (kolega dojeżdża nim do pracy ok. 80 km dziennie, oczywiście, gdy jest pogoda).

Poza kierunkami chyba cały w oryginale.

Nie wiem czy zmieściłbyś się w budżecie, obawiam się, że nie, ale jak byłbyś poważnie zainteresowany, to mogę Was skontaktować.

Koniecznie n-ka ?

No w ostateczności nie musi być Nka. Z tego co się orientowałem, to można niedrogim sposobem przerobić Ske na Nkę.

A masz coś ciekawego? :)

Mój przyjaciel ma eNkę. Moto stoi w moim garażu.

Rocznik 1998, czarny na czerwonej ramie.

Ogólnie, motocykl trochę odrapany (jakieś niegroźne parkingowe i nie tylko przewrotki), ale jest w dobrym stanie technicznym i jeździ cały sezon (kolega dojeżdża nim do pracy ok. 80 km dziennie, oczywiście, gdy jest pogoda).

Poza kierunkami chyba cały w oryginale.

Nie wiem czy zmieściłbyś się w budżecie, obawiam się, że nie, ale jak byłbyś poważnie zainteresowany, to mogę Was skontaktować.

Jeśli to dla Ciebie nie problem, to spytaj się kolegi za ile by chciał sprzedać i może jakieś foto by dało radę wrzucić

Hmm wszystko będę wiedział po weekendzie , ale MK2 tak łatwo nie przerobisz , a wlasnie taki będzie

Jakby co, będzie cała zima przede mną :)

Dynu, jutro pogadam z kumplem.

Dzięki wielkie. Sprawa tymczasem nie paląca się, bo mam na oku następnego bandytę. W niedzielę jadę go oglądać i mam nadzieję, że będę mógł już wtedy w profilu uzupełnić pola MARKA/MODEL/TYP/ROCZNIK :)

Jakbym kupił, to dam od razu znać, żeby Ci gitary nie zawracać.

Dzięki i pozdrawiam

Jak w niedzielę mi nie podpasi, to poważnie się zastanowię nad wycieczką do Bydgoszczy :)

Okazuje się, że moto jest od jakiegoś czasu wystawione na OLX.

https://www.olx.pl/oferta/suzuki-bandit-600-CID5-IDoWpSi.html#5d74961335

KG B12, moto dziś zakupiłem. Mimo wszystko dziękuję Ci za pomoc. @benywariat również Ci dziękuję. 

Na dniach wrzucę jakieś foty na forum, to się pochwalę, co wpadło w moje ręce :), ale tak jak pisałem wcześniej, to Bandit 600N :)

Temat chyba można już zamknąć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.