Skocz do zawartości

Jesienne Moto Bieszczady 2017

cichy82
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Mega wycieczka :)

W tegoroczną majówkę byłem w Bieszczadach i na następną też mam zamiar tam pojechać. Wcześniej liznąłem trochę tych widoków, a teraz chcę to nadrobić ze szczegółami. Będzie 9 dni wolnego, więc można szaleć :)

Tylko pozazdrościć:-)

Świetna relacja, gratuluję wycieczki, fajnie, że mapy i namiary na ciekawe miejsca podałeś, może kiedyś skorzystam, mam nadzieję. A Bandit jaki zdrowy. Jeszcze raz gatuluję i pozdrawiam. 

Zdjęcie nr 13 do kalendarza. 18 też było by fajne, gdyby nie ten tobołek na kanapie.

Zazdroszczę wypadu i gratuluję relacji,

bo jest w niej wszytko  co niezbędne,

opis,mapki,fotki i filmiki !!!!!!!

Bardzo dobra relacja, ładne zdjęcia i film też fajny. 
Sorki za to ponaglenie o zdjęcia. Zapomniałem że sam też edytuję takie długie posty i później dodaję zdjęcia.

Luzik ,schrzaniłem trochę bo było trzeba napisać "zdjęcia? jakie zdjęcia?? nie będzie żadych zdjęć bo nie robiłem" i zostawić na parę dni rozgrzebany temat A poważnie to dziekuje wszystkim za miłe słowo i docenienie moich wypocin ;) YT mnie zdrażniło za zablokowanie możliwości odtworzenia filmiku na urządzeniach mobilnych...Tak rozmyślam czy usunąć tą minutową ścieżkę dźwiękową ,czy zmienić na inna (tyle ,że zmiana na inną to od razu z automatu nowy link do filmu ,a ten do kosza).

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez cichy82

fajnie sie czyta, wyslij do swiata motocykli :)

Dlatego ja staram się używać muzyki bez praw autorskich, tzw. NCS.

Dlatego ja staram się używać muzyki bez praw autorskich, tzw. NCS.

A ja myślałem ,ze relaksacyjną wybierasz ! :zeby:

Wiesz, wszystko zależy w jakim nastroju byłem podczas tworzenia filmu :D W przypadku tego ostatniego, gdy dwa razy robiłem go od podstaw byłem nieźle wkoorwiony, więc musiałem się trochę wyciszyć i zrelaksować haha :D

Wiesz, wszystko zależy w jakim nastroju byłem podczas tworzenia filmu :D W przypadku tego ostatniego, gdy dwa razy robiłem go od podstaw byłem nieźle wkoorwiony, więc musiałem się trochę wyciszyć i zrelaksować haha :D

Niezależnie od przyczyn bardzo dobrze wyszło !!!

I się nie przejmuj trudnościami tylko montuj następne filmiki z Alp !!!!!!!!!!!

Z racji iż już nie każdy w dzisiejszych czasach posiada komputer  :zdziwiony:  (tak ,tak takie sygnały dostałem) ,było trzeba zrobić edit i podmienić roszczeniową ścieżkę dźwiękową. Teraz można filmik oglądać na wszystkich platformach. Niestety coś za coś i licznik wyświetleń idzie od zera ;)  Najlepszą opcją podkładów muzycznych jest korzystanie z coverów (też czasem się yt czepia ,ale przynajmniej nie blokuje odtwarzania na urządzeniach mobilnych). 

Świetna wyprawa, bardzo ciekawy opis i miejsca w Bieszczadach, których jeszcze nie odwiedziłem.

I muzyka Село і Люди dobrze pasuje do filmu.

• 1 month later...

Bardzo ciekawa i użyteczna (!) relacja! Praktyczne źródło infomracji dla takich cieniasów jak ja, którzy nigdy nie byli w Bieszczadach.

Jak czytałam o poślizgu na brodzie, to aż miałam ciarki. A później, oglądając filmik, mimo iż znałam zakończenie, aż musiałam odwrócić wzrok podczas ujęcia pierwszego przejazdu.

Dopiero umieszczoną tutaj jako podkład, naprawdę zrozumiałam tę piosenkę KSU.

Co to był za utwór, którego jest około minuta i jest mocno dubstepowo zremiksowany?

Ogólnie montaż muzyki z filmem daje super efekt. Podobało mi się, jak zaprakowałeś moto w garażu akurat kiedy kończyła się piosenka.

Ulubione widoki to te z wieży w Szczerbanówce i poranne ze Słowacji trzeciego dnia, z tą mgłą... jezu, jak ja tęsknię za jazdą na moto ;) No i żyrandol z cerkwi - meeega i trochę creepy przy tym!

Ze zdjęć, które dodałeś w bonusie widziałabym całkiem sporo kandydatów do kalendarza ;)

Pozdrawiam!

Fajna relacja. Fajnie się czytało.

Tę dolinę śmierci musowo trzeba zaliczyć następnym razem :)

Byłem z ekipą PBC w Bieszczadach.

Faje wspomnienia i klimat.

Bieszczady piękne z tej perspektywy ale polecam pospacerować po nich bo tam dopiero spotyka się widoki :)

Szkoda ze ode mnie to tak daleko bo częściej bym w nich bywał.