Skocz do zawartości

Jesienne Moto Bieszczady 2017

cichy82
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za dobre słowo :)

To był nasz pierwszy wyjazd w Bieszczady i chcieliśmy zobaczyć jak najwięcej w jak najkrótszym czasie niestety. Koniecznie będzie trzeba pojechać tam na dłużej (minimum 3 dni w samych Bieszczadach żeby właśnie oprócz jazdy ,móc jeszcze pospacerować jak  Neonkin pisze). 

Yummy koniecznie musisz nadrobić zaległości i odwiedzić Bieszczady. Na prawdę warto ,niezwykle magiczna jest jesień Bieszczadzka  co widać na filmie (tu akurat z porą roku i pogodą udało się nam wstrzelić idealnie). Teraz dla odmiany będzie trzeba zobaczyć tamte tereny w scenerii wiosennej ,ewentualnie letniej ;) 

Oto lista utworów w kolejności odtwarzania:

Muzyka: 
1. Село і Люди - Its My Life (Selo - N - Ludy - High Quality   Lyrics)
2. KSU - Za mgłą (HQ)
3. Село i Люди - Poison (Alice Cooper)
4. Selo N Ludy (Село і Люди) - I want to break free (Queen cover)
5. Black Hawk Down  Gortoz a Ran  Remix                                          -  Yummy to ten utwór o  który pytałaś  (Na marginesie Twoje relacje z Rumunii są mega (y)  :)  )
6. IN THE END (Live Vocal Cover) Tribute to Chester Bennington

W pierwszej wersji użyłem oryginału "Black Hawk Down" ,ale yt zablokował możliwość odtwarzania na tabletach itp więc zmieniłem na remixa. To jest chyba najlepsza opcja przy podkładach ,paw autorskich użytych remixów tak się nie czepiają ;) 
Dolinę Śmierci będąc w okolicy trzeba obowiązkowo zaliczyć. 

Film w lekko zmodernizowanej wersji będzie można zobaczyć na "dużym ekranie " podczas IV Łowickiego Moto Przeglądu Filmowego ,który ma się odbyć 10 marca 2018r   ;)  - no chyba ,że jednak go nie wezmą :P 

O rany, no tak, Black Hawk Down. Pamiętam, kiedy oglądałam ten film pierwszy raz, nie tak dawno temu. Ja jestem raczej z tych "twardych", ale nie mogłam na to wszystko patrzeć. Chyba to starość ;)

Łowicki Moto Przegląd Filmowy - bardzo przyjemna impreza, w której brałam udział jako widz w tym roku. Dodatkowo był to mocno emocjonalny, pamiętny dzień tak ogólnie + ta wizyta w  Łowiczu. I poznałam wtedy m. in. Lelona. W 2018 nie będę, ale trzymam kciuki! Nie ma powodu, żeby film tam nie trafił, bo jest super!

O rany, no tak, Black Hawk Down. Pamiętam, kiedy oglądałam ten film pierwszy raz, nie tak dawno temu. Ja jestem raczej z tych "twardych", ale nie mogłam na to wszystko patrzeć. Chyba to starość ;)

Łowicki Moto Przegląd Filmowy - bardzo przyjemna impreza, w której brałam udział jako widz w tym roku. Dodatkowo był to mocno emocjonalny, pamiętny dzień tak ogólnie + ta wizyta w Łowiczu. I poznałam wtedy m. in. Lelona. W 2018 nie będę, ale trzymam kciuki! Nie ma powodu, żeby film tam nie trafił, bo jest super!

No widzisz kurcze jak to się stało ,że się nie spotkaliśmy? Też byłem w Łowiczu z jednym filmem ;)

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

No widzisz kurcze jak to się stało ,że się nie spotkaliśmy? Też byłem w Łowiczu z jednym filmem ;)

Przegląd trwa chyba więcej niż jeden dzień? A ja byłam wtedy, kiedy Lelon miał projekcję. Może się spotkaliśmy, tylko tego nie pamiętamy?

Jakiś czas temu zrobiłem filmik z Bieszczad gdy wybrałem się z rodzinką, chyba rok po wypadzie motocyklowym

może nakreśli widoki Bieszczad :)

Swoją droga chyba też podrzucę filmik na ten Łowicki przegląd.

niestety muszę go poskracać bo jest za długi :)

• Upvote 1

Wow bajka ,daj proszę namiary na tą miejscówke. Nie ma opcji i następny wyjazd musi być zaplanowany na przynajmniej 3 dni w samych Bieszczadach.

Co do filmu na festiwal to jak najbardziej zabieraj się do roboty i montuj (film może być długości do 30min chyba). Lelon pewnie też coś pokaże więc PBC znów zdominuje Łowicz ;)

Zbychu, napisz gdzie to bo też jestem pod wrażeniem tego miejsca.

Zbyszek kolejny raz mega pozytywny filmik , muza super . Teraz pytanie z innej bajki brzuch nie brzuszek nie przeszkadza  :zeby:  w łazęgowaniu pewnie nie a jak R-yy 1  :lol-1: , dobra koniec śmiechu super  :oki:

Ja bym już powiedział,że to film na Zbycha (czytaj bardzo dobrym ) poziomie.!!!

Ni jeszcze te małe "słodziaki " !!!

Wow bajka ,daj proszę namiary na tą miejscówke.

Tarnica, Połonina wetlińska, Połonina caryńska...

...brzuch nie brzuszek nie przeszkadza  :zeby:  w łazęgowaniu pewnie nie a jak R-yy 1  :lol-1: ...

to jest specjalnie. Nie lubię jak za lekko idzie to raz, a drugie każdy dobry gospodarz swojego konia trzyma pod dachem ;)

No jeszcze te małe "słodziaki " !!!

A dziękuję. Też je montowałem :)

Boże, jaka fajna ta Polska :zakochany:

Ola no to najwyższa pora wracać na łono ojczyzny :D

Ola no to najwyższa pora wracać na łono ojczyzny :D

No coś Ty, dopiero miesiąc jestem i dopiero się rozkręcam ;)

Tarnica, Połonina wetlińska, Połonina caryńska...

A można tam dojechać motocyklem? Czy to raczej na pieszo wszystko?

A można tam dojechać motocyklem? Czy to raczej na pieszo wszystko?

To pojechałeś :D

Z buta panie! Z buta!

Heh, ja nie miałem na myśli aż do końca na moto tam wjechać, tylko myślałem, że jest tam gdzieś jakiś parking powiedzmy, a resztę wiadomo, z buta. Tylko nie wiem jaka to odległość do pokonania jest z buta.

Jasne. Taka tam głupawka.

Po prostu wyobraziłem sobie okufrowanego dziora na tych polanach.

Wszędzie da się dojechać. Jeżdżąc po petlach mija się te parkingi :)

Niestety stamtąd już buta :)

Heh, ja nie miałem na myśli aż do końca na moto tam wjechać, tylko myślałem, że jest tam gdzieś jakiś parking powiedzmy, a resztę wiadomo, z buta. Tylko nie wiem jaka to odległość do pokonania jest z buta.

Chociaż wyciąg mógłby być jak na Marmoladzie !  :zeby:

Chociaż wyciąg mógłby być jak na Marmoladzie !  :zeby:

Mariusz, cały urok w drapywaniu się :)

Droga w górę ma też fajne widoki ;)

pozornie nie jest tak łatwo. Średnio dwie godziny marszu :)

W drodze są ładne widoki więc troszkę się człowiek ogląda i przerwy robi.

Ale cztero i siedmiolatka weszła więc się da.

W drodze nam ludzie gratulowali tych malutkich wspinaczy.

:)

Warto, na prawdę Bieszczady piękne są.

Zbychu ,to był sarkazm !

Powaaaaażnie :)

Ty używasz sarkazmu a ja żartu ;)