Skocz do zawartości

Drz 400Sm 2006

bambo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że chciałbym spróbować swoich sił w enduro, moja drzta idzie na sprzedaż. 

Sprowadzona przez Ed-moto z bukowna w 2015r. Cała oryginalna, przebieg miała wtedy ok 21000km.

Jestem pierwszym właścicielem w Polsce.

Od tego czasu zrobiłem nią ok 7tys km. W tym roku drzta dostała nowe opony, łożysko główki ramy NTN, nowy olej w przednim zawieszeniu + uszczelniacze (zawieszenie nie lało, wymieniłem profilaktycznie). 

Na początku sezonu sprawdzałem luz zaworowy był jeszcze w normie, teraz pewnie przydałoby się już go wyregulować. 

Wymienione wtedy klocki przód.

W moto założony układ wydechowy FMF, dynojet Stage2, 3x3 mod, kierownica protaper z mocowaniamia accel'a, osłony dekli alu, przewód w oplocie przód. 

Wizualnie jak na foto, dala zainteresowanych mogę porobić więcej zdjęć.

Cena dla forum -200zł + dorzucę nową oponę diablo rosso 2 na tył.

Aż mi się na wspominki wzięło... przejeździłem DRZ swoje najlepsze 4 sezony w życiu i prawie 20.000

Ładna sztuka, szkoda, że nie mam wolnego siana, bo bym łykał jak pelikan. W sumie to chętnie bym Klamszota sprzedał i kupił Haykę i DRZ

• 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.