Skocz do zawartości

Akcesoryjne Klamki

Karla
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam akcesoryjne długie klamki, nowe, no nie pasują do mojego wynalazku. Według opisu powinny pasować do gsf 600, 400 i gs500. W razie czego będziem mierzyć. Cena 90 zł

a6e3b3f135c9234bmed.jpga85eb5dfc4f8c610med.jpg2f11c1bbfc810368med.jpg

Czy jest jakaś specjalna cena dla PBC? :)

Zuza. Temat jest chyba tylko tu. Czyli to jest cena dla Pbc

To już jest specjalna cena dla forum

Nie pasują pod tym względem, że nie chce odpalić z przyczyn czujnika sprzęgła czy nie pasują bo nie pasują ? :P

Nie pasują pod tym względem, że nie chce odpalić z przyczyn czujnika sprzęgła czy nie pasują bo nie pasują ? :P

Jak przyczyną jest czujnik sprzęgła da się to jakoś obejść ?

Edytowane przez eramus

Jak przyczyną jest czujnik sprzęgła da się to jakoś obejść ?

da się obejść - po prostu albo trzeba je minimalnie dorzeźbić i działa, albo wyjąć czujnik i zewrzeć kabelki :)

da się obejść - po prostu albo trzeba je minimalnie dorzeźbić i działa, albo wyjąć czujnik i zewrzeć kabelki :)

masz jakaś instrukcje do tego ? :)

masz jakaś instrukcje do tego ? :)

do której opcji? :P

rzeźbienia :)

albo zalewasz całkiem otwór w tej klamce i potem jakimś dremelem rzeźbisz mniejszy otwór jak w oryginalnej klamce, albo u mnie pomogło wyrównanie "dna" w tej klamce żeby tam była równa powierzchnia i sklejenie tego wystającego elementu czujnika który wchodzi do klamki, bo oryginalnie jest tylko na wtyk i jak nie chodziło to idealnie tam to potrafił wyskoczyć i się klinować. 

http://www.motocyklowysklep24.pl/images/midi/czujnik_sprzegla_1402004.jpg

Ale sobie offtop zrobili :D Nie pasują, bo mam za "cienkie" mocowanie

A jeszcze do offtopu ja to oddałem firmie, która mi wyfrezowała taki otwór aby czujnik zadziałał - względem oryginalnych klamek przynajmniej w moim przypadku było tak, że na akcesoryjnej klamce nie dociągała ona czujnika sprzęgła do końca no i nie puszczało zapłonu przez to, że otwór pod czujnik był minimalnie przesunięty :( 
Zrobili to tak jak darek pisał zalali całość i od nowa frezowanie. Ogólnie klamki chyba stówę a za freza policzyli 5 dych więc średnio opłacalne :D

ps. wybacz Karla  :zeby:

• 2 weeks later...

Prawy góry róg - możesz sama zamknąć :)

Na zyczeńie karli temat zamykam :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.