Skocz do zawartości

[S] Avensis Ii - Salon Polska

Milosz
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam moją toyotkę. Jestem użytkownikiem w przedziale 130.000 - 284000 km. Chętnie wszystko opowiem. Do zrobienia...zmiana oleju za 6 tys.

https://www.olx.pl/oferta/toyota-avensis-ii-salon-polska-bezwypadkowy-CID5-IDqdty7.html#785179e863;promoted

No dobra. A cena dla pbc?

I o co chodzi z tym olejem za 6 tyś? Czego złotych.drogi jakiś ten olej. Czy za 6tyś km wymiana ma býć

18.000 dla pbc - wyjściowa. Za 6 tys. kilometrów kolejny przegląd olejowy (wymiana) - generalnie chodzi o to, że nie wymaga żadnych nakładów finansowych. Hamulce, silnik i jego osprzęt, zawieszenie wszytko bardzo dobrze utrzymane i sprawne.

Sprzedaję ponieważ prowadzę działaność gospodarczą i chcę coś nowego "na leasing".

Pozdrawiam

Edytowane przez Milosz

No ładnie...w ogłoszeniu 18400 a dla pbc 28000....:)

Bo tu zamożne towarzystwo ;) - już poprawiłem dzięki. Tak serio - to jakoś zafiksowałem się na bardzo podobnej, z tego samego roku tylko przebieg 100tys mniejszy, wystawionej przez komis (wiadomo prowizja) za 27000 - zastanawiałem się czy będą chętni za te pieniądze. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.