Skocz do zawartości

[S] Konsola Xbox360 Kinect, 60Gb Hdd + 5 Gier Kinnect

pawcioj
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do sprzedania konsole Xbox 360 z kinect-em oraz dyskiem 60GB. Dodatkowo 5 gier na kinect.

Zestaw zawiera:

Konsola Xbox 360

Oryginalny zasilacz

Jeden kontroler bezprzewodowy

Kinect z zasilaczem

Kabel telewizyjny HD/SD ( złącza: component + S-video + Audio RL)

Dysk twardy 60 GB

Gry w zestawie

1. Kinect Adventures

2. Kinect Sport - season two

3. Dance Central 3

4. Your Shape

5. Nike Kinect training

Konsola używana i nosi ślady normalnego użytkowania. Wersja z poprawionym chłodzeniem ( zabezpiecza przed ROD ), napęd Liteon, oryginalne oprogramowanie systemowe. Na konsoli grałem od czasu do czasu więc nie jest dorżnięty ani napęd ani chłodzenie ( w co grałem często przeniosłem na HDD ).

Cena dla kolegów z PBC 400 zł ( na aukcjach będę wystawiał za 550 ) + wysyłka ok 20-25 zł.

Poniżej parę fotek

ihost_1511281321__img_20171121_164316_sm

ihost_1511282136__img_20171121_171125_sm

ihost_1511281349__img_20171121_171057_sm

Dodatkowo mam do sprzedania gierki - każda po 20 zł + przesyłka. Jak ktoś będzie zainteresowany kilkoma grami to możemy więcej negocjować :)

1. Dead Space 2

2. Assasin's Creed

3. Tomb Rider

4. Call of Duty - Black OPS

5. Battlefield 2 - Bad Company ( z polskim dubbingiem Cezary Pazura )

6. Battlefield 3

7. ----------

8. Dead Island - special edition

9. Indiana Jones The Original Adventures + Kung Fu Panda

10.Ghost Recon

11.Dark Souls

12. Dark Siders II - limited edition

13. Saints Row - The Third

14. Resident Evil - Revelations

15. Star Wars - The Force Unleashed II

16. Dragon Age II

17. Pakiet gier Arcade

ihost_1511281337__img_20171121_165255_sm

Edytowane przez pawcioj

A jednak :zeby: 

Widzę że się szykujesz na blak frajdej :)

Jak będziesz szukał nowej, daj znać, coś ci wyszukam, np:

PS4 Slim/Pro w hiszpańskim Amazonie:

PlayStation 4 Pro czarna + Uncharted: Lost Legacy – EUR 344,04 (1451,44 zł), uwzględniając wysyłkę i podatek
Playstation 4 Slim czarna + Uncharted: Lost Legacy + Call Of Duty WWII – EUR 256,01 (1080,04 zł), uwzględniając wysyłkę i podatek
Playstation 4 Slim biała + Uncharted: Lost Legacy + Call Of Duty WWII – EUR 256,01 (1080,04 zł), uwzględniając wysyłkę i podatek

EMAG
Konsola Microsoft Xbox One S 500GB + Shadow of War – 899,00 zł
Darmowa wysyłka kurierem.

Amazon de

Wersja z dyskiem 500 GB
Xbox One S 500GB + Forza Horizon 3 + Hot Wheels DLC + FIFA 18 – 227,39€ (962,38 zł)
Xbox One S 500GB + Forza Horizon 3 + Hot Wheels DLC + Forza Motorsport 7 – 227,39€ (962,38 zł)
Xbox One S 500GB + Forza Horizon 3 + Hot Wheels DLC + Destiny 2 – 227,39€ (962,38 zł)
Xbox One S 500GB + Forza Horizon 3 + Hot Wheels DLC + Call of Duty WW II – 227,39€ (962,38 zł)
Wersja z dyskiem 1TB
Xbox One S 1TB + Forza Horizon 3 + Hot Wheels DLC + Destiny 2 – 278,04€ (1176,77 zł)
Xbox One S 1TB + Forza Horizon 3 + Hot Wheels DLC + Call of Duty WW II – 278,04€ – (1176,77 zł)
Darmowa dostawa do Polski.

Aha jak długo miałeś golda to cześć gierek już masz na start na Xone + kompatybilność wsteczna z 360

ja tam zostaję przy 360, mało gram, a gry tanie jak barszcz, a fanem ultra grafiki nie jestem

listę gierek wrzucę kumplowi, może coś łyknie (tylko ceny urealnij sobie - lub jako paczka), ja ostatnio na spotlight sale się obkupiłem także luz :)

Dałem takie ceny aby było z czego negocjować :)

A rozglądam się za PS4 - głównie ze względu na VR

No to Pavlacos poszukaj mi takiego zestawu zeby było ps 4pro z dwoma padami. moze byc bez gier albo z czyms w stylu lbp3. Moze mala pod choinke dostanie

Jak ktoś chce sobie XBoxa One S sprawić to dzisiaj na amazonie zagranicznym za ok 740zł będzie z jedną grą (Assassin's Creed Origin, Forza Horizon 3 lub Shadow of War)

https://lowcygier.pl/sprzet-akcesoria/promocja-wystartowala-xbox-one-s-1-gra-za-740-zlotych/

Właśnie kupiłem XBoxa One S 500GB  z Shadow of War za 175 Euro (z polskim vat-em na złote jakieś 760 zł)

Haha wiedzialem, teraz tylko promka na golda na 12 mies(teraz jest chyba za 1 ziko na mies)

Kupta konsole od pawcioja, coby mial na nowe gierki :D

No dobra, na black Friday nowa cena za konsolę 400 zł a gierki po 20 ( niech stracę :) )

Wysłane z mojego fona przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez pawcioj

• 3 weeks later...

aktualne? zastanawiam się nad zakupem.

Sorry, właśnie wczoraj sprzedałem konsolę przez allegro.

Ale gierki dalej mam do sprzedania

Edytowane przez pawcioj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.