Skocz do zawartości

[K] Ps 4

Cirus
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Świeta idą mozna przyszalec moze byc przerobiony moze byc z wiekszym dyskiem musza byc dwa pady bezprzewodowe, mile widziane gierki takie gta 5 battlefiled forza moto gp. Piszcie co macie :)

Edytowane przez Cirus

To X wole PSa

Ja tam sie nie znam

. Moja znajomość elektroniki zakończyła się na zegarku montana

Edytowane przez rafix

Nie lepiej kupic 4? Ile chcesz wydac? 

Ja na dniach nabylem PS4 PRO z fifa 18, Call of Duty WWII i GTA V za ok. 1500zl. 

(plus telewizor, do konca miesiaca jem sam chleb... :D)

https://www.olx.pl/oferta/playstation-3-fat-80gb-CID99-IDqmaWZ.html

To ja moją sprzedaję. Dla Ciebie może być 499. Chyba że jeszcze jakieś gry zabiorę, bo kumpel chciał coś kupić to może jeszcze spadnie cena.

co jest ciekawe to ps zawsze trzymał cenę i ciężko jest trafić wyprzedażowe sztuki (natomiast też bym już chyba szukął następnej generacji)

xone był / jest za 630 ziko z grą na start

ps4 najtaniej widziałem za ok 850zł

dla mnie marka obojętna, bo obecnie jest mało exlusive na jedną tylko konsolę, no ale są wierni fani:P

ja mam x360 i to było mega tanie nowe, no i gierki też są za grosze, w zasadzie to samo co na ps3 - szkoda przerabiać

Gdzie dorwałeś w tej cenie PS4 PRO?

a kto mówił że pro, to slim był - na amazonie były fajne ceny, np za 1k był ps4 cały srebrny albo złoty z 2 padami :)

pro najtaniej 1200 widziałem, kokosowi coś tam wysyłałem

nie wiem czym to się różni, ale obecne konsole z tym pro, scorpio to jakieś śmichu warte jest, i tak nigdy to lepsze od pieca nie będzie, ja to bym najchętniej przytulił wii U, albo switcha (mario, zelda, tego nigdzie ni ma do pogrania...)

Co do generacji to z checia tylko 3 kupie za 5-6 stow a 4 za dwa razy wiecej takze nie ma sensu w moim przypadku gdzie bede korzystal z tego sporadycznie chyba ze ktos ma 4 za 7 stow to biore w ciemno ;) dawac co tam macie :)

Pogadalem z kobitą i jednak szukamy 4 soryy Koko :D

Edytowane przez Cirus

Pogadalem z kobitą i jednak szukamy 4 soryy Koko :D

Chyba autokorekta zadziałała, nie powinno tam być wybłagałem? :)

W media markcie jest goła konsola PS4 plus pad za 945zł.

No teraz jest dobry okres na kupowanie. Bo z każdej reklamy wygląda PS4 po taniości. Poszukaj na niemieckim amazonie z darmową przesyłką do Polski.

Też byłem nastawiony na PS4, ale poczytałem porównałem i wychodzi że jakiś wielkich różnic nie ma a "X"  kosztuje mniej - no i w wielu grach kompatybilność wsteczna z X360.

No wlasnie wolal bym lekka uzywke ale juz z 2 padami i gierkami ew dyskiem

jeszcze będzie cyfrowy poniedziałek i chyba jakieś promki na ps store, także sobie porównasz

używki chodzą od 7-8 paczek, a za niewiele więcej jw. masz już nówkę z dyskiem i padami, no ale co kto woli

@pawcioj, no jak ktoś miał x'a to bierze raczej  x'a bo przy subskrypcji już trochę gierek już masz na dzień dobry + właśnie wsteczność (btw. teraz masz promkę na game passa z EA pass, więc 4 giery co miesiąc minimum)

to jest zawsze zabawne, bo kiedy w to grać - hahahaha

Poka no mi te uzywki po 8 stowek bo ponizej tysiaka nic ciekawego nie widzialem

A co do grania no wlasnie kiedy w to grac dlatego tym bardziej nie mam parcia na jakis super wypasiony zestaw

Edytowane przez Cirus

tu cos mogę w tej kwestii napisać: PS4 ponizej tysiaca kupisz nowa.

2 nie napalaj się na gierki, nie ma to sensu. PS robi promki 3/4 razy w roku, ostatnio battelfieldy dwa byly za 150 pln. Wystarczy bys oplacal plusa i co miesiac dostajesz 3/4 gry od PS.

Bierz PS'a z gwarancją. Nie napalaj się na inny dysk bo nawet na pendrive mozesz dodatkowe dane trzymać. Aktualnie mam 500G i w zupelnosci wystarczy. A dysk 2TN prawie 500 PLN stoi..

Tym bardziej padów nie bierz używanych... Sam wiem po moich jaka jest utylizacja padów, a dbam o nie...

Edytowane przez subsd

Dobra to jedziemy z koksem i kupie w takim razie nową ale podajcie mi miejsca w pl gdzie kupie to w dobrej kasie bo np na allegro 1250 czwórka slima

Co za różnica czy w pl czy de, gwara ta sama ja 360 kupiłem hiszpani:)

Ja kupiłem na amazon.de ( dzieki pavlacos za namiary ) X-a i będę miał w środę. Mam fakturę, więc gwarancja jak najbardziej obowiazuje w EU

Wysłane z mojego fona przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez pawcioj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.