Skocz do zawartości

[K] Ps 4

Cirus
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Spoko tyle ze na amazonie ps4 drozsze niz w pl

Szukaj na lowcygier.pl tam czesto wrzucaja jakies info o promocjach min na ps4.

Drozej niz w pl noooo i srebro :D spokojnie chyba tego media markta przyatakuje wszystko bedzie na miejscu

To sobie dolicz pada, czarna jest za ok 1k z 2 padami (ktorego i tak dokupisz)

Jest jeszcze złota jak coś, albo limitowana destiny chyba

Cirus....

juz nie robia gier takich bys potrzebowal dwu padow do jednej konsoli... moze poza fifa...

Tylko o fifke i tekena chodzi ale to akurat nie moja baja takze poki co jeden wystarczy :)

Edytowane przez Cirus

Cirus....

juz nie robia gier takich bys potrzebowal dwu padow do jednej konsoli... moze poza fifa...

Dawno nie czytałem równie nieprawdziwego zdania :D

Injustice 1 i 2 (bijatyka), Grand Turismo (wyścigi w splitscreenie), Battlefront2 (splitscreen), Overcooked (team coop), Diablo 3, Rocket League, prawie wszystkie gry z serii LEGO, Divinity Original Sin, kilka CoDów ma splitscreena.

Jest naprawdę masa gier, w których dwa pady to albo podstawa zabawy, albo bardzo miła odmiana (nie tworzona na doczepkę)

Edytowane przez Hirad

Dawno nie czytałem równie nieprawdziwego zdania :D

Injustice 1 i 2 (bijatyka), Grand Turismo (wyścigi w splitscreenie), Battlefront2 (splitscreen), Overcooked (team coop), Diablo 3, Rocket League, prawie wszystkie gry z serii LEGO, Divinity Original Sin, kilka CoDów ma splitscreena.

Jest naprawdę masa gier, w których dwa pady to albo podstawa zabawy, albo bardzo miła odmiana (nie tworzona na doczepkę)

Grałem we wszystko o czym wspomniałeś poza Lego - single console nawet biorąc pod uwagę 3 metrowy ekran gra na dwa pady nie dostarczyła mi funu.

Na prawdę na jednym ekranie w mojej opinii nadaje się tylko i wyłącznie WII. Reszta wypada słabo:

- split screen znacznie ogranicza jak grasz na pewnym poziomie.

- diablo nie mozna się rozbiec dalej niż pozwala przekątna ekranu. (jak tu rifty robic...)

- battlefront 2 split to próba samobojcza

- grand turismo - patrząc po ostatnim wypuście nawet singla bym nie kupił :) (FORZA FTW)

- injustice... nie moja bajka

Oczywiście IMO.

No to juz wiem kto mi kopsnie gierki na swieta :D

Grałem we wszystko o czym wspomniałeś poza Lego - single console nawet biorąc pod uwagę 3 metrowy ekran gra na dwa pady nie dostarczyła mi funu.

Na prawdę na jednym ekranie w mojej opinii nadaje się tylko i wyłącznie WII. Reszta wypada słabo:

- split screen znacznie ogranicza jak grasz na pewnym poziomie.

- diablo nie mozna się rozbiec dalej niż pozwala przekątna ekranu. (jak tu rifty robic...)

- battlefront 2 split to próba samobojcza

- grand turismo - patrząc po ostatnim wypuście nawet singla bym nie kupił :) (FORZA FTW)

- injustice... nie moja bajka

Oczywiście IMO.

Więc powiedz, że nie są tworzone gdy na dwa pady które odpowiadają Twoim preferencjom, a nie, że nie robią takich gier wcale.

Z resztą, w niektórych grach split screen jest męczący (patrz strzelanki), ale w innych przeze mnie przytoczonych daje radę. Diablo np. możesz przechodzić kampanię razem.

Generalnie polecam stronę Co-optimus. Tam po wyborze systemu można szukać gier do grania w online coopie / couch coopie / split screenie ;)

Niektórym to w zupełności wystarcza, bo nie są hardcore gamer'ami.

Więc powiedz, że nie są tworzone gdy na dwa pady które odpowiadają Twoim preferencjom, a nie, że nie robią takich gier wcale.

Z resztą, w niektórych grach split screen jest męczący (patrz strzelanki), ale w innych przeze mnie przytoczonych daje radę. Diablo np. możesz przechodzić kampanię razem.

Generalnie polecam stronę Co-optimus. Tam po wyborze systemu można szukać gier do grania w online coopie / couch coopie / split screenie ;)

Niektórym to w zupełności wystarcza, bo nie są hardcore gamer'ami.

Więc napisz : Nie su jest split, ale do dupy więc nie warto o nim wspominać :)

Dyskusja sie robi akademicka. Ja mam 2 i jest git. Z synem idzie pograc w platformery, a jak ktos wpadnie to w fife czy tekena jak znalazl. Takze warto miec. Split tez uwazam jest slaby, ale pod spotkania przy piwku idealny.

Lego pierwsze sa slabe we 2, ale np jurrasic, bardzo fajnie ogarneli co op

Strzelanki to porazka totalna, dlatego nowe konsole to kapa

Im nowsza konsola tym mniej co opa, pamietacue mistrzostwa w colinie? Pozniej juz nigdzie tego nie bylo:/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.