Skocz do zawartości

Rarytasy Dla Fanów Fotografii

Gardzin
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam dla prawdziwych zapaleńców fotografii cos wyjatkowego.

Dwa aparaty analogowe.

Dla forumowiczów 400zl mniej.

https://www.olx.pl/i2/oferta/aparat-analogowy-voigtlander-bessamatic-2-obiektywy-CID99-IDpAI6X.html#:025d65d1f5

https://www.olx.pl/i2/oferta/aparat-analogowy-minolta-x700-zestaw-kolekcjonerski-CID99-IDpAFV9.html#:025d65d1f5

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Gardzin

Podałeś linki do swojego konta na olx.

Podaj jeszcze login i hasło. :zeby:

Ja tam widzę ogłoszenia, a nie konto.

A widzisz. Nie zauważyłem, że edytował posta :)

• Upvote 1

A daloby rade zamiescic tu zdjecie, aby ogloszenie bylo w pelni prawidlowe i zachecajace? :D

Juz dodaje. Tylko nie mam ich w dobrej jakosci na tel.69df95da8d09f2fb4fbb90eff4bd966e.jpg5d5b5ffee79281af692c66dbbd10c863.jpg9363567dc9a0fb58b78de7396e09b36e.jpg4257a4cabf8ce9b61806efc161ef3ddb.jpg

A to minolta03f09e928cec0041c12f2462568b68c1.jpga5aa12338e96670775c5d3cdcc883a3a.jpg412555dee5dcd6d42646934712d8f6f1.jpgeceb70f1b51fda917ec3b6c4321e1d5b.jpgd21cd5c4b430387a229e9144d4197f5c.jpg09ee0e9d89db0c5683f8529df1db2e7a.jpg

I napisz czy Minolta X700 była na akcji serwisowej (zaświetlenia filmu diodami pomiaru) 

I napisz czy Minolta X700 była na akcji serwisowej (zaświetlenia filmu diodami pomiaru)

Jaka akcja, napisz cos wiecej bo leza mi tu trzy sztuki.

x700 miała problem z zaświetleniem zdjęcia przez te diody w wizjerze.(smuga na fotografii) W latach 90 (nie pamiętam dokładnie) była akcja serwisowa na poprawienie tej wady.Jakoś pod koniec produkcji 98-99.

Akcja i tak całkowicie nie eliminowała problemu, ale w znacznym stopniu poprawiała. Problem widać zwłaszcza przy słabym oświetleniu. I tak słabo sobie radziła poniżej 6EV, ale dodatkowe zaświetlanie denerwowało.

Aparat bardzo fajny, ale niestety konkurencja z tamtych lat biła go na głowę ;) Tyle, że cenowo on bił konkurencję :)

Jak coś więcej to na PW- nie zaśmiecamy wątku koledze :)

Nie, dziekuje. Jezeli kiedys zdecyduje sie cos sprzedac bo i wyposazenia mam duzo, to bynajmniej wiem co powiedziec w razie gdy bede o to pytany.

Sprzęt ten należał do mojego dziadka. Nigdy nie miał z nim problemu. Nie mam pojęcia o akcji serwisowej. Jeżeli ktoś z naszych forumowiczów bedzie na poważnie zainteresowany zakupem to napewno sprawdze na 200% działanie aparatu bo to że jest sprawny wiem na 100%

Tez nigdy nie nie slyszalem oraz takze nie mialem problemow wiec moge goraco polecic.

To jest wlasnie powodem dlaczego ja moje sprzedac nie chce.

Kupujcie bo okazja jest! 

Bo kiedyś oficjalnie nie ogłaszało się akcji ;) Tylko jak przyszedł klient z problemem to się robiło, albo przy okazji przeglądu lub naprawy wadę się usuwało :)

• 5 weeks later...

Mam jeszcze takie cudo dla zainteresowanych.

Dla forumowiczów stowka mniej.

Jak wrócę ze szpitala to wiecej zdjec moge podesłać dla cikawych oferty.

https://www.olx.pl/i2/oferta/aparat-cyfrowy-i-projektor-nikon-s1100pj-CID99-IDpbOZf.html#:eb2a878fcd

Edytowane przez Gardzin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.