Skocz do zawartości

Kupię Motocykl Czasopismo

ilm
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

hej,

jak w temacie, kupię rocznik czasopisma motocykl 2016 albo 2017. za 12 numerów mogę dać 25 ziko plus koszta przesyłki.

jak komuś leży to ewentualnie za butelkę dobrej czystej.

pzdr

Ja mam tego kilka kilo, aczkolwiek musialbym zerknac jakie roczniki. Za koszta przesyłki mogę Ci to oddać, bo się wala po pokoju, a jak żona zobaczy to kaze na smietnik wywalic :(

hej seev, to jest korzystna dla mnie propozycja :-) tyle że ja już miałem kilka kilo roczników motocykla które z kolei oddałem kokosowi i lelonowi (dalej wisza mi 0,5L) :-) więc zależy mi na w miarę świezych bo by mi sie dublowało także nie musi być "cały rocznik" ale tak z 12 numerów czy więcej w miarę świeżych. z góry thx za fatygę.

będę w domku chyba jutro to zerknę... maksymalnie dam znać w piątek wieczorem, bądź w sobotę rano, niestety nie obiecuje czy mam całe roczniki, być może mam 2016, ale upewnie się jeszcze

spoko, nie musi być cały rocznik, i nie spieszy sie z tym. pzdr

ehhh... z 2016 roku mam jeden numer :P najwięcej bo 9 numerów mam z 2014

spoko, Qqryq ogarniął sprawę i właśnie dzisiaj dotarł do mnie plik magazynów motocykl jeszcze pachnących, jak przeczytam pchnę dalej za przysłowiową flaszkę. Dzięki wielkie kukuryku :-). seev dzięki za chęci.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.