Skocz do zawartości

Stacyjka Zamka Od Siedzenia.

Mapet
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :).

Potrzebuję zakupić samą stacyjkę do zamka siedzenia. Sam zamek można kupić bez problemu 

ale jego nie potrzebuję.

Potrzebna jest stacyjka na klucz otwierana co linką idzie do zamka.

Ciężko ją znaleźć a nie wiem czy można ewentualnie dać inną stacyjkę i czy podejdzie do zamka i linki na inny klucz?

Pozdrawiam

• 2 weeks later...

Tak czytam i dumam o co Tobie biega.

Może o wkładkę zamka tylnej kanapy ?

Temat przeniosłem do odpowiedniego działu

https://www.olx.pl/oferta/stacyjka-wlew-zamek-siedzenia-suzuki-bandit-gsf-07-CID5-IDh5YdP.html

Tu masz ale w komplecie z resztą zamków.

Ewentualnie salon suzuki i po numerach jak na stronie:

https://www.suzukipartshouse.com/oemparts/a/suz/50d409b4f8700230d8b4fd44/seat

Patrząc po cenach to tylko wkładka jest tam droga.

pogadaj z Kwinto on jest znawca od takich rzeczy. 

Inną stacyjkę możesz dać (jeżeli przez stacyjkę masz na myśli wkładkę w którą wkładasz klucz pod kanapą) a fachowec taki jak wyżej wspomniany Kwinto potrafi zrobić cuda takie że może Twój kluczyk będzie dopasowany :D

• 3 weeks later...

pogadaj z Kwinto on jest znawca od takich rzeczy. 

Inną stacyjkę możesz dać (jeżeli przez stacyjkę masz na myśli wkładkę w którą wkładasz klucz pod kanapą) a fachowec taki jak wyżej wspomniany Kwinto potrafi zrobić cuda takie że może Twój kluczyk będzie dopasowany :D

O właśnie o to mi chodziło. Zamek pod kanapą mam, linkę też tylko ktoś upierdzielił tę wkładkę do której wsuwa się kluczyk. Bez tego muszę umiejętnie szczypcami pociągać za tę linkę. Mogę dokupić byle jaką wkładkę i spasuje to z tą linką czy jak ?

Musisz kupić od swojego modelu i wtedy fason kluczyka pasuje - można wsunąć do zamka-wkładki ale jeszcze nie przekręca, następnie wystarczy ułożyć pod kluczyk od swojego moto i po sprawie. Suzuki Bandit od początku ma tylko jeden wzór kluczyka , nic się nie zmieniło przez cały okres produkcji.

Musisz kupić od swojego modelu i wtedy fason kluczyka pasuje - można wsunąć do zamka-wkładki ale jeszcze nie przekręca, następnie wystarczy ułożyć pod kluczyk od swojego moto i po sprawie. Suzuki Bandit od początku ma tylko jeden wzór kluczyka , nic się nie zmieniło przez cały okres produkcji.

Czyli wystarczy kupić samą wkładkę do klucza ? Pytanie gdzie to kupić ?

Na forum :D jest tu kilku rozbieraczy / przerabiaczy banditów :)

• 1 month later...

Niestety w dalszym ciągu nic się nie pojawiło w sprawie zamka (wkładki) kluczyka do moje modelu czyli od 2000 roku.

Czy taka wkładka od modelu sprzed 2000 roku po przerobieniu pod kluczyk, który mam obecnie będzie działać ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.