Skocz do zawartości

[S]Toyota Corolla

kudłaty
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Jak by ktoś potrzebował auta na ryby,grzyby itp.Zapraszam.Pewniak,7 lat u mnie.

Cena dla PBC 12000.A jak nie będzie marudzenia,ponegocjujemy dalej.

Sprzedaję,bo garaż zajmuje,a przed garażem nowsze autko stoi.

https://www.olx.pl/oferta/toyota-corolla-CID5-IDqXPBP.html#c503443d9a;promoted

Edytowane przez kudłaty

Jak przeczytałem posta to myślałem ze cenisz 1500 tylko nie wiedziałem o co chodzi z tym w dół, jak otworzyłem ogłoszenie czar prysł i moje dywagacje zostaly rozwiane hahaha

no ja w zasadzie to myslalem ze oddajesz za darmo , a tu jeszcze piniondze trzeba zaplacic... ludzie kochane - za 1500 to se rower mozna kupic i to bez przerzutek..

a tak przy okazji tez mam podobna corolle - zajebiscie smiga od paru lat :) powodzenia w sprzedazy

Jak przeczytałem posta to myślałem ze cenisz 1500 tylko nie wiedziałem o co chodzi z tym w dół, jak otworzyłem ogłoszenie czar prysł i moje dywagacje zostaly rozwiane hahaha

no ja w zasadzie to myslalem ze oddajesz za darmo , a tu jeszcze piniondze trzeba zaplacic... ludzie kochane - za 1500 to se rower mozna kupic i to bez przerzutek..

a tak przy okazji tez mam podobna corolle - zajebiscie smiga od paru lat :) powodzenia w sprzedazy

Sorki,poprawione ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.