Skocz do zawartości

[K] Zmywarkę (60Cm Do Zabudowy), Piekarnik, Płytę Na Gaz, Lodówkę. Okap Podszafkowy.

ilm
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie,

jak ktoś ma do sprzedania w bardzo dobrym stanie to chętnie odkupię, pytam ludzi głównie na terenie Sląska bo potem problem z transportem.

jeśli ktoś ma namiary do hurtowni dobrego sprzetu i kupował tam coś i ma dobre doświadczenie to też

chętnie skorzystam z informacji.

Dobry temat. Też będę szukał agd do zabudowy. Chetnie sie czegoś dowiem

Tylko że ja to tylko nowe będę potrzebował

no ja robie mieszkanie pod wynajem i zaczyna mi krew z nosa ciec wiec tnę koszty. czasami można coś dobrego utrafić. natomiast kiedyś kupowałem lodówkę i jakoś trafiłem na jakaś zarysowaną lekko w transporcie po stronie po której mam ścianę i dostałem spory rabat na to więc to jest jakiś sposób. są całe firmy co się zajmują sprzedażą takiego sprzętu (nowego na gwarancji). na oleole możesz dobrze trafić. te mediamarkty i inne saturny to co chwile maja promocje ale niżej wała nie schodzą. co najwyżej dadzą ci 300 puszek koli (nie wiadomo po co, chyba żebyś się otruł). ja trochę liczę że ktoś będzie sprzedawał bo wymienia kuchnie np ostatnio widziałem zmywarkę za 600 zł dwuletnią (tyle że w warszawie była). no ale rozglądam się póki co.

na allegro wpisz outlet oleole i tam sporo można wysznupać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.