Skocz do zawartości

[S] Wydech Przelotowy Bos

Amefisto
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Robiąc porządki po B12 w garażu odkopałem wydech jaki miałem założony przed Dominatorem.

Nie ma sensu by się kurzył, może komuś się przyda. Zestaw pasuje na pewno do Bandita 1200 II gen. Co do innych modeli trzeba by zmierzyć średnicę dolotu i kolektorów.

Sprzedaję komplet tj. wydech + dolot. brakuje jedynie gumki odboju centralki, ale spokojnie można przełożyć z oryginalnego wydechu.

Stan bardzo dobry, żadnych wgniotek czy rys. Wydech nigdy nie miał kontaktu z asfaltem. 

Dolot wygląda na żywo lepiej. ale miałem tylko kalkulator pod ręką do zrobienia zdjęcia. Podstawowa polerka i będzie błyszczeć. Na życzenie mogę zrobić więcej zdjęć. Brzmienie jest ładne, basowe. Dla mnie po 3 latach był już za cichy i dlatego wylądował w kartonie. Spokojnie można z nim ganiać w trasy, uszu nie urwie.

Cena to 450 pln za komplet, wysyłka po mojej stronie.

ihost_1515530100__20180109_160520.jpg

Miałem taki w 600. Bardzo ładnie gada :)

Dolot chyba juz spawany albo?

Zaklepuje do wieczora.

Edytowane przez pioter

Dolot ma gustownie dospawane mocowanie w ori miejscu. Całość nie widoczna pod motocyklem. Tak, że jest montowany w 3 miejscach tak jak oryginał. Jest szczelny w tym miejscu, jutro mogę ogarnąć dokładne zdjęcie tego elementu.

Do 1250 to dolot nie będzie pasował?

Kazmir, nie wiem czy będzie pasował do 1250. Trzeba by było zmierzyć średnicę wyjścia z kolektorów w Twoim moto.

Jutro zmierzę średnicę dolotu i dopiszę w temacie. 

Podaj też jego wymiary:

Długość "puszki" owal a x b

Jak nie sprzedasz to będziemy negocjować ;) 

Jak się nie mylę to wyjście rury wydechowej fi 54mm.

Mam bosa i w olejaku i w wodzie i dlatego wiem, ze nie pasuje do b 12,5.

Ach tak, biore.  :D

Szczęśliwym posiadaczem wydechu został Pioter.

Bos przyjechał z Niemiec z moim starym B12 i teraz wróci cieszyć tam oko i ucho na Pioterowym B6,5 ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.