Skocz do zawartości

[K] Ktm Adventure 990

Emwu96
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam KTM'a Adventure 990 w budżecie ~22.000 zł +/- 1000 zł.

Najlepiej okolice woj. Zachpom, Pom, Wlkp, Kuj-pom, lub dalszy wyjazd (mogą być również północne oraz centralne Niemcy).

Edytowane przez Emwu96

https://www.mobile.de/pl/Motocykl/KTM-990-Adventure/vhc:motorbike,pgn:1,pgs:10,srt:price,sro:asc,mke:13900,mld:990,vcg:enduroandtouringenduro/pg:vipmotorbike/256515402.html

wazne czytac opis .

Z ciężkim sercem sprzedaje tę maszynę, która przyniosła mi wiele radości podczas moich podróży. Pojazd ma ślady zużycia. Oryginalne szprychy ukazują rdzę (znany temat).
Pojazd został przejęty przez pierwszego właściciela, który w maju 2010 r. Przejechał 13268 km przez dealera "KTM Roadstar" w Fürth.
Akumulator pojazdu jest odnawiany
Cena pojazdu obejmuje:
- Podgrzewane uchwyty montowane z 2 ustawieniami ciepła
- rozpórka "zawieszenia WP" (zainstalowana)
- Oryginalny fotel KTM czarny (patrz zdjęcie
- używane tylko przez pierwszego właściciela)
- KTM Dakarsitzbank pomarańczowy (zmontowany)
- Pomoc w manewrowaniu polo (brak zdjęcia) Opis: "Motocykl jest zaparkowany na głównym stanowisku"
- Kurtka motocyklowa KTM (Pure Adventure Jacket XXL, w razie potrzeby)
- Spodnie motocyklowe KTM (Pure Adventure Pants XL / 36, w razie potrzeby)
- 2x dodatkowe klocki hamulcowe (oryginalnie zapakowane)
Oprócz motocykla dostępne są następujące elementy
- twardy futerał KTM (patrz zdjęcie), walizka z systemem szybkiego montażu (zamontowany) i torba na zbiornik od Enduristan (nie skanowane)
- System nawigacji (Garmin Zumo660 z roku 2010 z oznak zużycia - nowa bateria 05.2016) z uchwytem Touratech (zamontowany)
Dodane zdjęcia szczegółowe:
- rdza na szprychach (wspomniana powyżej)
- używane opony (z przodu jako nowe)
- Wgniecienie  na prawym zbiorniku
- Zarysowania na lewym zbiorniku po upadku na rondzie po starcie (zmieniono kierownicę, ochraniacze zbiornika i Soziosfußraste)
- przedni błotnik separacji kolorów (+ prawe zawieszenie, ale nie w szczegółach)
- Obcieranie boków motocykla przez uda (nie w szczegółach)

@Masztalski hehe :) pisałem z właścicielem, gdyby był dostępny jechałbym od razu. Niestety w tym tygodniu mi napisał maila, że w tą sobotę czyli dziś ma umówionego klienta.

Podejrzewam, że ogłoszenie dziś zniknie z neta ;) chociaż mam nadzieję, że się utrzyma i będzie aktualny ;) trzymajcie kciuki ;p

no i zniklo :-(

zgadza się, dostałem dziś maila, że sprzedany, szukamy dalej :)

Ok

Znajomy ma i coś nadmieniał że będzie wymieniał na nowy model, zapytam i dam znać

Znajomy ma i coś nadmieniał że będzie wymieniał na nowy model, zapytam i dam znać

Ok, super. Czekam zatem na info :)

tak, widziałem go całkiem ok wygląda i pasowałby, ale kontaktowałem się z gościem 31.01 za pomocą szablonu na stronie i pisałem bezpośrednio na @ (jest podany w opisie) ale niestety bez odpowiedzi. Nie wiem o co chodzi. Dla mnie to jest totalny beton, że niektórzy nie zostawiają do siebie nr tel na ogłoszeniach.

https://www.autoscout24.de/angebote/ktm-990-adventure-benzin-orange-8d130c5f-62ef-f851-e053-e350040a4917?cldtidx=3

Tu jest jeszcze jeden  wyglada ok  Kilometer 29000?  niestety tez @mail

ten to chyba jakiś bot, bo pisałem tam 2x to napisał mi 2x z automatu tą wiadomość, że niby motocykl jest obecnie w Szwecji, bo on musiał zmienić pracę i że może mi go wysłać w tej cenie i żebym się zdecydował to on uszykuje papiery. Jak napisałem, że muszę obejrzeć motocykl to nic nie odpisał.

Powiem szczerze, że w chwili obecnej próbuję się skontaktować z tym gościem:

https://www.autoscout24.de/angebote/ktm-990-adventure-benzin-blau-da476964-9c77-0045-e053-e250040a13d6?cldtidx=2

tylko troszkę dalej ;)

Tez ogladalem ale pisales srodek niemiec i polnoc.

To jak się coś pojawi oglądam wszystko

Luzik :) też śledzę na bieżąco, a w apkach mam powiadomienia ;)

juz myslalem ze cos mam a tu  950 super moto

https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/ktm-950-sm-supermoto-technisch-optisch-sehr-gut/806108176-305-1287

tutaj mozesz tez szukac :

https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-motorraeder-roller/sortierung:preis/ktm-990-adventure/k0c305

ten z Backnang stoi juz dluzej ale nie bralem pod uwage bo kilimetrow moc

Edytowane przez Masztalski

Obecnie jestem w kontakcie z tym sprzedawcą:
https://www.autoscout24.pl/oferta/ktm-990-adventure-benzyna-niebieski-da476964-9c77-0045-e053-e250040a13d6?cldtidx=1 

i jeśli będzie dostępny do weekendu to może po niego podjadę.

ten link juz nie dziala chyba sprzedany

ten to chyba jakiś bot, bo pisałem tam 2x to napisał mi 2x z automatu tą wiadomość, że niby motocykl jest obecnie w Szwecji, bo on musiał zmienić pracę i że może mi go wysłać w tej cenie i żebym się zdecydował to on uszykuje papiery. Jak napisałem, że muszę obejrzeć motocykl to nic nie odpisał.

Klasyczny "nigeryjczyk"

tu dwóch chłopaków z forum LC8 było oglądać i oby dwoje nie kupili, więc odpuściłem. Podobno mocno sfatygowany w terenie.

No to dzwonił znajomy i na razie odpuszcza wymianę, bo nowy model nic nie wnosi wobec starego. Pogadałem trochę z nim bo on robi trasy raczej ekstremalne, zwiedził już większość kontynentów na tym moto i nigdy go nie zawiódł ale spalanie ma niezłe średnio 8-9 litrów a w terenie może dużo więcej zezreć :P . Co do minusów to właśnie spalanie i łańcuch. Tu się pojawiło coś nowego

https://www.otomoto.pl/oferta/ktm-lc-8-990-adventure-r-2007-jak-950-s-r-super-tenere-gs-1200-dl-vstrom-ID6zziE1.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8

tak widziałem tego z Krakowa, ze zdjęć ładna sztuka, właśnie czekam na nr vin od sprzedawcy.

nieaktualne, dzięki wszystkim za zaangażowanie w szukaniu:)

Wczoraj go przywiozłem z Austrii :)

odg3VD1.jpg

No to gratulacje ustrzeliles faworyta to chyba ten z poprzedniej strony. Niech dobrze wozi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.