Skocz do zawartości

Kupię Oryginalne Odblaski B12.5

luk137
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Jak w temacie,

Kupię, za rozsądną cene, oryginalne odblaski lag i zadupka do b12.5 wraz z mocowaniami. (Chodzi o te okrągłe które wszyscy odkręcają.)

Szukalem na gogle te odblaski i nie znalazlem na zadnym zdjeciu Bandita. Masz ty jakie, jak to wyglada?

Szukalem na gogle te odblaski i nie znalazlem na zadnym zdjeciu Bandita. Masz ty jakie, jak to wyglada?

ihost_1517693285__20180203_222717.jpg

Ja się w głowę drapałem od czego są te niewykorzystane otwory? :zdziwko: Dzięki :usmiech:

thumb_ihost_1517695914__odblaski.jpg

Problem w tym, ze np. w moim czegos takiego nie bylo i watpie, ze wszyscy je sciagaja.

Patrzac ale na motocykle sprzedawane w usa... tam je widac.

http://www.suzukicycles.com/Product%20Lines/Cycles/Products/Bandit%201250S/2016/GSF1250SA.aspx

Problem w tym, ze np. w moim czegos takiego nie bylo i watpie, ze wszyscy je sciagaja.

Patrzac ale na motocykle sprzedawane w usa... tam je widac.

http://www.suzukicycles.com/Product%20Lines/Cycles/Products/Bandit%201250S/2016/GSF1250SA.aspx

Może faktycznie jest to na wyposażeniu motocykli z USA. W każdym razie jak by ktoś miał na handel to ja chętnie odkupie.

no to i ja wiem teraz od czego jest to wolne miejsce na ladze :D 

Muszę poszukać bo na pewno gdzieś mam i to 4szt-w angolach często są montowane  :usmiech:

Muszę poszukać bo na pewno gdzieś mam i to 4szt-w angolach często są montowane  :usmiech:

Jak uda Ci się znaleźć to daj znać :)

Na moim z przodu na lagach mam miejsce na te odblaski, ale z tyłu nigdzie nie widziałem, co by można było je zamontować. Aczkolwiek na moim ich nie było w chwili kupna ;)

Ja mysle, ze bynajmniej dla rynku usa montowane sa one celowo.

taki amerykanski "baran" jest w stanie wieczorem stanac posrodku skrzyzosania a przed sadem dostanie jeszcze racje, bo niby nie ze swojej winy nikt go nie zauwazyl. Pytaniem jest ale, po kiego czorta wam/tobie to potrzebne?

Ja mysle, ze bynajmniej dla rynku usa montowane sa one celowo.

taki amerykanski "baran" jest w stanie wieczorem stanac posrodku skrzyzosania a przed sadem dostanie jeszcze racje, bo niby nie ze swojej winy nikt go nie zauwazyl. Pytaniem jest ale, po kiego czorta wam/tobie to potrzebne?

Po nic mi to nie jest potrzebne,po prostu podobają mi się te odblaski i mam takie widzi mi się. Nie wszystko musi mieć przyczynę :D

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Po nic mi to nie jest potrzebne,po prostu podobają mi się te odblaski i mam takie widzi mi się. Nie wszystko musi mieć przyczynę :D

W zasadzie, tyz prowda. :D

Takie odblaski na alledrogo po 1,50 a te dystanse pewnie w metalowym dostaniesz... :dumny:

Ja bym do tych otworów w lagach zamontował halogeny ;)

Ja bym do tych otworów w lagach zamontował halogeny ;)

Masz jakie juz na oku(z homologacja)?

Jak chcesz pociagnac przewody co by je w krotkim czasie szlag nie trafil?

Masz jakie juz na oku(z homologacja)?

Jak chcesz pociagnac przewody co by je w krotkim czasie szlag nie trafil?

ja bym pociagnal razem z przewodami hamulcowymi

Niezły offtop. Zamykam temat. Jak by ktoś miał te odblaski to proszę pw.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.