Skocz do zawartości

(K) Wkład Lampy Przód Przezroczysty Ii Gen

nike166
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko,

Jako iż plastik mi się jakoś zmatowił od wewnątrz i światło mi się strasznie rozprasza potrzebuje zakupić wkład do obecnej lampy. Może ktoś ma na sprzedaż niepotrzebny w idealnym stanie  ? 

Pozdrawiam :)

a czyszczenie i polerka nie zda egzaminu? :)

A da radę go rozkleic?

da rade. musisz wyjac, i potem grzejesz punkt laczenia, np opalarka. jest tam klej taki elastyczny cos jak silikon i kilka zatrzaskow. rozebrac wszystko łącznie z soczewkami, potem soczewki skrecaj na kleju do gwintow bo u mnie byly powykrecane. Bald robil opis tego na forum tez :)

Tylko ja mam N i żadnych soczewek nie mam , i czym to później skleić ?

Jestes pewny, ze szyba zmatowiala? Jak juz, to przewaznie z zewnatrz. Luknij czy czasem nie masz tylko nalotu od srodka.

ok moje niedopatrzenie :D zmienia to całkiem postać rzeczy :D następnym razem nie będę chyba odp w trasie :D

Jestes pewny, ze szyba zmatowiala? Jak juz, to przewaznie z zewnatrz. Luknij czy czasem nie masz tylko nalotu od srodka.

Nie no ewidentnie to jest jakby w środku szybki lub od wewnątrz . Takie mleko się zrobiło jakby było przetarte papierem w mat :) w nocy słabo przez to świeci ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.