Skocz do zawartości

[S] Schuberth C4 Rozmiar L- W Dobrej Cenie

Aeternus
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc,

Moja byla szefowa spytala czy ktos z moich znajomych nie chcialby kupic kasku w dobrej cenie.

Pomyslalem o was! :-)

Szefowa wystawila na olx ogloszenie za 2tysie ale skoro dla znajomych to zalatwilem cene 1700 + koszta wysylki.

Kask wedlug tego co napisala jest w idealnym stanie i zostal zalozony dwa razy. Jest to zeszloroczna produkcja (sila rzeczy bo wczesniej go nie produkowali:P)

Odbior osobisty w Poznaniu lub wysylka. Moge zapytac jakby ktos mial wielka potrzebe czy jest opcja odbioru w Gdansku, Wroclawiu, Katowicach, Lubinie bo w tych miejscach ma swoje salony.

Jezdzilem w kasku c4 przez miesiac (nie tym :P ) i szczerze polecam. Szczegolnie za te pieniadze.

28951009_10215913498780749_308536685343828685792_10215913498060731_5670931000283

28685169_10215913498220735_9665165104856

28685520_10215913499220760_8872176819322

28870768_10215913499540768_7941418807859

28795407_10215913500020780_7684721426388

28685792_10215913498060731_5670931000283

Proszę pamiętajcie ze kask jest używany. Krótko bo krótko ale używany. Z tego co zapewniła mnie szefowa to. Ie ma na nim śladów użytkowania.

Edytowane przez Aeternus

A czy w dobrej cenie miałbyś baterię do zestawu SC1, albo pilot RC4?

Jaki rozmiar ?

Sorry w tytule jest L.

Szkoda za mały mierzylem w salonie XL jest dobry.

Edytowane przez cypis

Ja by się pisał, tylko nie mam za bardzo gdzie takiego przymierzyć :( . Generalnie mam rozmiar L, ale z kaskiem jak z butami - trzeba włożyć na głowę i tyle. 

Jest taka opcja, aby w razie niedopasowania do głowy odesłać ???

pawcioj, Marek ma także jak będziesz we Wrocku to daj znać

Zresztą weekend ładny, to może się spotkamy gdzieś w połowie :)

pawcioj, Marek ma także jak będziesz we Wrocku to daj znać

Zresztą weekend ładny, to może się spotkamy gdzieś w połowie :)

Niestety moto mam jak na razie unieruchomione - hable są u Cirusa na serwisie :(

W przyszłym tygodniu w sobotę 17.03. wybieram się na " Wrocław  motorcycleshow" ( dla zainteresowanych http://www.wms.info.pl/index.php ) - więc w razie co możemy się spotkać, choć nie sądzę żeby kask był jeszcze dostępny.

U mnie M był za mały, a XL za duży. L jest tak na styk, ale mógłby być ciut większy.

Ale warto. Jak ktoś się zastanawia, to bez dwóch zdań polecam.

Edytowane przez seebst

Niestety moto mam jak na razie unieruchomione - hable są u Cirusa na serwisie :(

W przyszłym tygodniu w sobotę 17.03. wybieram się na " Wrocław  motorcycleshow" ( dla zainteresowanych http://www.wms.info.pl/index.php ) - więc w razie co możemy się spotkać, choć nie sądzę żeby kask był jeszcze dostępny.

No to sobie zaklep:) na targi z reguły nie chodzę ale spoknac się mogiemy:)

Kask podobno wypas, ma chyba już wbudowany intercom. Szwagier ma jeszcze shoi gr air chyba i nie ma porównania.

Ja zamierzam potestować w tym sezonie oba, wiec tylko powtarzam

Baterie i pilot załatwiłem 10% rabatu jako ze jesteś z forum:-) popatrz pomys i daj znać.

@Pawcioj- oczywiście jest. Tylko odsyłasz również na swój koszt:P

@Seebst - kupując kask weź pod uwagę fakt ze on się sporo rozbije. Ja na początku nie mogłem się przełamać do c4 bo był niewygodny. Uszy mnie tez piekły. Po tygodniu jeżdżenia wszystko ładnie się ułożyło. Ważne jest żeby nie bolało Cię na skroni bo tego nie ubolewa. Reszta się ułoży:-)

Jakby co piszcie śmiało na pw:)

Jeżeli to nie tajemnica to jaki to salon w Katowicach.

Pozdro

Cypis

Sieć Moto Klan

Ostatnio szukałem w moto klanie baterii i nie mogłem znaleźć. Jaka więc jest jej cena? Do wersji standard i advanced? I ten pilot?

U mnie M był za mały, a XL za duży. L jest tak na styk, ale mógłby być ciut większy.

Ale warto. Jak ktoś się zastanawia, to bez dwóch zdań polecam.

Lepszy jest na styk ,bo i tak z czasem się ułoży na bańce.

Za duży nie spełnia swojej roli. 

A nowa C4 ponoć bardzo dobra jest.

Jak człowiek się waha pomiędzy rozmiarami to zawsze bierze się mniejszy. Wyściółki naprawdę potrafią się sporo rozbić.

C4 jest fajnym kaskiem. Szczególnie jak ktoś chce dokupić do niego interkom. Audio jest niesamowicie dobre.

Nie w każdym salonie maja baterie i pilot na miejscu.

Ceny po rabacie

Bateria do SC1: 112 ,-

Pilot do SC1: 378,-

Razem: 490 PLN

System sc 1 standard 179 euro sc1 advanced 299 euro

Na polskiej dystrubucji SC1 standard: 829,-

SC1 advanced 1 249,-

Mam dylemat kupić inter kom do C3, lub C4 full ?

Zdecydowanie C4. Widziałem na własne oczy, jak mocno zmęczony jest ten podbródek z przyciskami od C3. Masakra. Wszystko popękane, ta a la skóra odłazi... na prawdę brzydko to wygląda jak za taką kasę. No i jeszcze dochodzi ten mikrofon na pałąku.

W C4 wkładasz tylko baterię i sam moduł i nic Cię więcej nie interesuje. A ja do tej pory nie wiem, gdzie jest mikrofon w tym kasku :D

A czym się różnią intercom-y sc1 standart od advanced ???

Wysłane z mojego fona przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez pawcioj

Seebst dzięki, chyba podpowiem co bym chciał na Dzień Dziecka...ups !  :usmiech:  

• Upvote 1

A czym się różnią intercom-y sc1 standart od advanced ???

Wysłane z mojego fona przy użyciu Tapatalka

Zdaje się zasięgiem 1km i 1,6 km czasem pracy , dodatkowo ma radio fm i możliwość udostepniania muzyki

Advanced ma także możliwość szybkiego wybierania kilku numerów, czego nie ma standard, nad czym z początku ubolewałem, ale za to przyzwyczaiłem się do asystenta Google, dzięki któremu mam już większe możliwości niż by miał dać mi ten advanced. Teraz już uważam, że ta różnica 400 zł w cenie jest nieadekwatna. Jedynie tylko ta bateria. Ale na swoją też narzekać nie mogę. Jedyną poważną rzeczą, jeśli chodzi o ten interkom SC1 to fakt, że nie można jednocześnie ładować i korzystać z niego. Po podłączeniu ładowarki urządzenie na ten czas się wyłącza. Dlatego na dłuższe wyjazdy warto jest mieć dwie baterie. Chociaż ich cena też jest zabójcza. Ciekawe, czy od którejś z kamer się nie dopasuje... a może już Chińczyk takie robi? :D

Sebastian miałeś go ze sobą w Alpach ?

Jakoś nie zwróciłem uwagi.

Nie, w Alpach miałem stary jeszcze kask, w którym mi pod spodem wyściółka pękła i mnie za każdym razem to uwierało u ucho przy ściąganiu kasku z głowy. Jeszcze nawet śmiałeś się, że chyba po powrocie czeka mnie nowy wydatek :D I w sumie tak też się stało, że jakoś we wrześniu chyba, po paru podchodach kupiłem sobie tego Schubertha :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.