Skocz do zawartości

[Kurtka Elektryczna] Kurtka Elektryczna Klan

pwm
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Do galotów kupiona też kurtka i jest komplet.

Panie.. cieło w nogi dup... i na górze :D

Ogólnie zamiast się motać z podpinkami sweterkami itd..

ubiera się bieliznę termoaktywną na to kurtkę elektryczną na to kurtkę zwykłą i jazda.

1. Grzeje na klacie, plecach, rękach.

2. rękawy się kończą ściągaczami z miejscem na palec wskazujący dzięki czemu bluza nie podwija się na rękach.

3. na dole ściągacz

4. pstryczek na piersi.

5. kabelek 1szt na dole

spina się to z galotami za pomocą jednej rozwtyczki i komplet grzeje.

Minus to oczywiście pstryczek pod ciuchami :)

Minus drugi to to, że nie grzeje to tak ostro jak skarpety więc jak się ustawi za dużo mocy to się coraz bardziej pływa w saunie ;)

minus trzeci jak mi się kiedyś coś w kablach zepsuje to się nieźle zdziwię na trasie :P

ale kurtka sama w sobie z poliestru działa jak windstoper więc i bez grzałki lepiej działa niż podpinka.

dużym plusem jest to, że pod kurtką ma się taką kurteczkę bez cebulek itd...

thumb_ihost_1520616058__img_1407.jpg

thumb_ihost_1520616076__img_1409.jpg

thumb_ihost_1520616094__img_1424.jpg

Edytowane przez pwm
  • Upvote 2
  • Downvote 1

Zacznij myslec o klimie, bo cieple idzie;)

I sie nie wstydź

E tam chodziło o to aby topik był o kurtce a nie mojej fryzurze al'a fryzjer zaszalał ;)

Zacznij myslec o klimie, bo cieple idzie;)
I sie nie wstydź

Jedziesz na Spitsbergen czy na Suche Doliny żeś się tak opatulił tą elektrociepłownią na baterie  :o: ? :o

Dałem CI plusika (ktoś kliknął minus) za wzmiankę o cebulce   :hungry:  :hungry:

Ile takie coś kosztuje ? Gdzie to można kupić ? Jakieś atesty bezpieczeństwa to posiada ?

Edytowane przez Seev

Jedziesz na Spitsbergen czy na Suche Doliny żeś się tak opatulił tą elektrociepłownią na baterie  :o: ? :o

Dałem CI plusika (ktoś kliknął minus) za wzmiankę o cebulce   :hungry:  :hungry:

Ile takie coś kosztuje ? Gdzie to można kupić ? Jakieś atesty bezpieczeństwa to posiada ?

wieloletnia firma włoska (robią też motokoce itd..), polska dystrybucja normalnie na fakturę się kupuje.

na metkach CE, w sumie to poliestrowa konstrukcja z wtyczkami co się same wypinają jak zapomnisz się odłączyć więc chyba nawet nie ma co dumać nad certami.

koszt koło 500-600zł brutto.

kupić można w altermoto s.c.  (elektrociuchy.pl ) to jest oficjalny dystrybutor na Polskę.

Używam, bo latam po Poznaniu w +2 stopniach i do tej pory musiałem nawrzucać na siebie cebulkę ;) żeby nie było zimno.

No i można robić trasy w +8 ;)  wcześniej żeby polecieć z Poznania do wawki czy wrocka to jednak czekałem na +15stopni bo inaczej po prostu zimno było.

@Micrus za co???  :cry:  ;)

Edytowane przez pwm

Omsknąć się nie mogło a tak na poważnie to może zmień moto na skuter albo na simsona duo jak chcesz zimą latać noo chyba że jesteś masochistą 

• Upvote 1

Pwm, ode mnie masz plusa z te recenzje grzanych ciuchów.
A twarz mogłeś pokazać, pośmialibyśmy się trochę.

P.S.  dobrze że wiosna już tuż tuż :usmiech:

• Upvote 1