Skocz do zawartości

Torba Motocyklowa Na Udo.

Szym
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam dwie torby do oddania po 40 zł. Są to produkty naszych azjatyckich braci. Dla PBC przy przelewie na konto, wysyłka za free.

ihost_1522477349__htb1qiuaqpxxxxaxxpxxq6

Nie żebym się przypierd...ł, ale na pewnym "azjatyckim portalu" są takie same torby w cenie 22-25 zł i wysyłka gratis :/

Nie żebym się przypierd...ł, ale na pewnym "azjatyckim portalu" są takie same torby w cenie 22-25 zł i wysyłka gratis :/

Pewnie kupił 3 sztuki jak już kupował dla Siebie...Różnica wynosi 15zł - ale też ok miesiąca czekania na przesyłkę i kombinowania z kupowaniem na aliexpressie a nie każdy to ogarnia.

Więc chyba oferta nie jest zła :usmiech: 

opcja bardzo dobra, bo nie musisz czekać na towar

tym bardziej że cena jest okey, bo widziałem Januszy biznesu co sprzedają wszystko za ponad 2x cene i do tego transport z Chin :P

Wysyłka kurierem to około 20. Tank jak kupisz z allegro czy olx to wyjdzie okolo 60 zl. Dla fotum wysyłka jest za frajer. Masz torbe za 2 dni w domu. Marudzisz...

• 2 weeks later...

Nawet na forum ludzie biznesu szukają by było na wache :D haha

• 3 weeks later...

aktualne?

Cześć sory że dopiero teraz odpisuję. Dawno mnie tu nie było. Myślę że do 2 tyg będę miał kolejne. Jak jesteś dalej zainteresowany, to daj znać. 

aktualne?

Cześć sory że dopiero teraz odpisuję. Dawno mnie tu nie było. Myślę że do 2 tyg będę miał kolejne. Jak jesteś dalej zainteresowany, to daj znać. 

Znaczy już niema . Zamykam temat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.