Skocz do zawartości

[S]Golf V 2005

Tomek
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Idzie wiosna wiec sprzedaje, co by znowu całe lato nie stal.

Golf V 2005r ~ 300tyś

-Klima manualna

-Grzane fotele

-Podłokietnik

-Elektryczne szyby przód

-Elektryczne i podgrzewane lusterka

-Halogeny przeciwmgielne

Zrobiłem nim około 60tys.

Zrobione

-Turbina

-Zaciski

-Dwumasa

-Po zakupie rozrzad

-Regeneracja wtryskiwaczy

-Nowa wiązka zasilająca wtrysków

-Wymienione obydwa przeguby zewnętrzne

-Wymieniono wacum pompę

-Wymieniono centralny zamek tylnych drzwi (czasem się zacinał)

-Wymieniono klapę gaszacą

-wymieniono podnośnik szyby tylnych drzwi (pęknięta linka)

-Wymieniłem kierunek w lusterku.

Do zrobienia w najbliższym czasie

-Wymiana oleju gdzieś za 800km

- Wewnętrzny przegub lewa strona (Czasami się odzywa)

-Coś z układem dolotowym (P2100)-wymieniłem klapę gasząca, wiązkę zasilająca klapy i przejrzana instalacja. Wymieniona wacum pompa, a i tak czasami błąd wyskakuje.

-Progi po zimie maja wykwity.

Auto pali przy mojej jeździe (raczej dynamiczna, ale nie agresywna i nie emerycka) około 6.5 literka

Cena dla forum 14tys.  (do negocjacji)

ihost_1522675261__tank_02.jpg

ihost_1522675217__tank.jpg

Z takich przydatniejszych informacji to jeszcze by się przydało co tam za silnik siedzi ;)

Jak golf to tylko w "tedeiku" ;) ;)

2005 rok, wymieniana turbina i dwumasa, obstawiam 1.9 tdi pompowtrysk 105 KM o oznaczeniu BKC, BXE lub BLS? :D

300k przebiegu i już tyle rzeczy w nim było wymienione? Mój też ma około 300k, ale wszystko tam jeszcze oryginalne siedzi, i turbo i wtryski i jednomas na szczęście, i egr i przepływka itp. Chciałem kiedyś zmienić na coś 2.0 TDI, ale jednak zostaję przy swoim 1.9. gniotsa nie łamiotsa :D

300k przebiegu i już tyle rzeczy w nim było wymienione? Mój też ma około 300k, ale wszystko tam jeszcze oryginalne siedzi, i turbo i wtryski i jednomas na szczęście, i egr i przepływka itp. Chciałem kiedyś zmienić na coś 2.0 TDI, ale jednak zostaję przy swoim 1.9. gniotsa nie łamiotsa :D

bo to jego juz druga młodość,

przebieg jest względny jak cała rzeczywistość dookoła.

jak masz 300 i wszystko ori to szykuj się na wydatki :D

1.9 tdi 105 kucy a silnik to BKC.

Dlaczego tyle rzeczy. Mogłem to olać i lać tylko paliwo.Ale już jestem taki dziwak, że pojazd musi być pewny w trasie. Jak wydawało mi się że coś nie tak-to robiłem.

Ja też mam pod tym względem bzika, że gdy coś jest nie halo, to robię, bo lubię gdy wszystko jest ok. Ale gdy wszystko gra, to nie tykam ;) w każdym razie 1.9 mimo mniejszej mocy dużo lepsze i trwalsze od 2.0 i pękających głowic :P

Ja też mam pod tym względem bzika, że gdy coś jest nie halo, to robię, bo lubię gdy wszystko jest ok. Ale gdy wszystko gra, to nie tykam ;) w każdym razie 1.9 mimo mniejszej mocy dużo lepsze i trwalsze od 2.0 i pękających głowic :P

no a stare merce 3.0 robiły milion bez problemu, tylko jak to jeździło :P

Cena dla forum 1,4tys.  (do negocjacji)

Tomek! Czemu tak tanio sprzedajesz ? Coś mu jeszcze dolega? Szukam auta dla syna. Za te pieniądze to chyba warto? :zeby:

Tanio ?

Jestem realista. Wszystko opisałem. A dodam jeszcze ze całe zawieszenie amory tuleje itd robiłem ma jesieni. Jak ktoś zainteresowany zapeaszam na jazdę. Można pojechać do dowolnego serwisu sprawdzić. Nie mam nic do ukrycia. Auto po prostu musi być sprawne. I miny na forum bym nie wstawiał.

Ps. Usuń ten przecinek co wstawłeś :)

Ps. Usuń ten przecinek co wstawłeś :)

Jaki przecinek! Ja nic nie wiem.... :lol-1::takaemotka: 

Jestem realista. Wszystko opisałem.

To podobne mamy charaktery, ale na tym się słabo wychodzi...Opowiem Ci przygodę ostatnią z motocyklem, ale to już w realu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.