Skocz do zawartości

[K] Coś Mniejszego Od Gs500 - Tak Koło 300-400 Pojemności :p

nikamo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

No to jadę testować Bajaj Dominator, napiszę potem o wrażeniach

Proponuję Ci żebyś się przymierzyła do tego Bajaj, albo najlepiej sobie go wypożycz. Moja żona na nim pojeździła i prawdopodobnie go kupimy. Moto bardzo łatwo się prowadzi, jest lekkie albo ma bardzo fajnie rozłożony środek ciężkości, jest zwinne, silnik bardzo żwawy z moimi 100 kg dawał radę, teraz jeździłem zblokowanym do 9 tyś/obrotów i 154km/h. Wygląda bardzo fajnie, części dostępne od ręki, silnik ten sam co w ktm 390, dokładnie ten sam.pozycja za kierownicą bardzo wygodna, kanapa wąska ale wygodna, Jedynie co ja bym zmienił to lusterka, ale mniejsi nie mają problemów. Spalanie bardzo małe, mi spalił 3,2 litra na 100 km po górach. Już na dniach będzie dostępna szyba akcesoryjna do niego oraz bagażnik pod kufer. Czego chcieć więcej za niecałe 15 tyś.

Dzięki luckat, pomyślę :)

A miał ktoś styczność z Rometem 250 Division? Gostek mi podesłał że ma na sprzedaż, ale jak porównuję do Hondy VTR250 no to Romet bardziej skuterowy... prawie dwa razy mniej koni (18 vs 32) i Vmax jakies 115 km/h a jednak VTRka to jakies 150 km/h... chociaz z wygladu jest calkiem calkiem :)

Dzięki luckat, pomyślę :)

A miał ktoś styczność z Rometem 250 Division? Gostek mi podesłał że ma na sprzedaż, ale jak porównuję do Hondy VTR250 no to Romet bardziej skuterowy... prawie dwa razy mniej koni (18 vs 32) i Vmax jakies 115 km/h a jednak VTRka to jakies 150 km/h... chociaz z wygladu jest calkiem calkiem :)

Jeździłem rometem classic 400 i w porównaniu z Bajaj wypadł słabo. classic zaś dużo lepszy od Division , nie pchałbym się Divisiona, to oczywiście mój pogląd. Jakościowo to słabe motocykle, nie ma porównania do takiej Hondy, odsprzedanie też gorzej będzie niż z Hondą.

Edytowane przez luckat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.