Skocz do zawartości

[S] Klocki Hamulcowe Przednie Ebc Do Banditów 1995-99

Vvookk
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam klocki hamulcowe przednie EBC do Banditów 1995-99.

Zamówiłem dla siebie, okazało się, że mam nie oryginalne zaciski i klocki nie pasują...

Dałem 70 zł za jeden komplet, mam dwa, na obydwie tarcze, nowe.

Cena: 100 zł + cena przesyłki kurierem UPC albo DHL a jeśli Warszawa lub okolice to mogę nawet dowieźć do domu :) lub odbiór Ursynów/Mokotów

Opis:

Wyprodukowane w Wielkiej Brytanii

- Mieszanka wykonana z Kevlaru firmy Dupont 
- Niskie zużycie tarczy zapewniające długie przebiegi
- Idealne wyczucie hamulca poprawiające komfort jazdy
- Całkowicie bezazbestowe i nietoksyczne dla otoczenia

https://img01-olxpl.akamaized.net/img-olxpl/678387237_1_1000x700_klocki-przednie-suzuki-gsf-600-bandit-1995-99-warszawa.jpg

Jaka twardość? (Jak miękkie to rezerwuję.) Jaki koszt przesyłki? 100 za komplet? Potrzebowałbym je do końca tygodnia. 

Edytowane przez Jocker

Są to klocki FA więc miękkie (tutaj masz wytłumaczony podział http://motoklocki.pl/ebc-klocki-i-tarcze-hamulcowe---kompedium,15,83.htm )

100 zł za komplet^^

Przesyłka UPS idzie 1-2 dni więc jak dziś (już 25.04) wyślę to w piątek powinny dotrzeć.

Kosz przesyłki UPS Wawa-Poznań ok. 20 zł, jak napiszesz dokładny adres zrobię wycenę.

Jak się zdecydujesz pisz na priv, do 13:00 mam czas żeby wysłać, później idę do pracy więc mógłbym wysłać w piątek (też do 13:00). W soboty też są dowozy.

Edytowane przez Vvookk

Do 2 gen nie będą pasowały? 2004 rok

Edytowane przez kuzik71

Do 2 gen nie będą pasowały? 2004 rok

Niestety, inne zaciski już w drugiej generacji są.

Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.