Skocz do zawartości

Wypożyczenie Kasku Warszawa, Gdzieś Coś Ktoś?

fatwarrior
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, może ktoś się orientuje czy jest w warszawie jakieś miejsce gdzie można by wypożyczyć sam kask motocyklowy bez pakietu (motocykl + kask). Niestety firma kurierska zaskoczyła mnie swoim lenistwem i kask który zamówiłem dla pasażera utknął gdzieś w warszawie co niweczy moje plany poniedziałkowe. A że nie raz znaleziony temat tu na forum uratował mi bandycki dzień tu też planów swoich jeszcze nie zacząłem przebudowywać.

Niektóre sklepy motocyklowe pozwalają wypróbować kaski, kurtki, itd. zanim się je zakupi.

Niektóre sklepy motocyklowe pozwalają wypróbować kaski, kurtki, itd. zanim się je zakupi.

Masz jakiś konkretny na myśli (na terenie Warszawy najlepiej)? I czy faktycznie pożyczyli by na cały dzień?

Kurde już zacząłem jakieś uzywane śmieci na aukcjach przeglądać ale to słabe bo nie miał bym z tym co potem zrobić

Jedź na Prymasa do zagłębia.W  MCS Honda dwa lata temu brałem na cały dzień. Nie wiem jak to wygląda teraz

Jedź na Prymasa do zagłębia.W  MCS Honda dwa lata temu brałem na cały dzień. Nie wiem jak to wygląda teraz

Dzięki za info, niestety dziś mają zamknięte a do 10 to pewnie już mi zamówiony zdarzy dotrzeć, nie mniej na przyszłość się przyda jak będę chciał coś sprawdzić przed zakupem.

Popytaj wśród znajomych pewnie ktoś pozyczy

Popytaj wśród znajomych pewnie ktoś pozyczy

Dzięki za radę, nie pomogła - nie mam znajomych:), kupiłem jakiś nocnik w markecie od Zippo, jak by ktoś jutro czubka widział z jakimś bublem na głowie to proszę o wyrozumiałość to doraźne rozwiązanie na parę godzin.

• Upvote 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.