Skocz do zawartości

[S] Motul 5100 1,25L W Kance 4L.

pwm
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do sprzedania Motula 5100 z 1,25litra w opakowaniu dużym.

Przy moich przebiegach olej był otwierany w listopadzie , data produkcji na kance 17.03.2017.

Chcę 30zł.

Będzie na flaszkę i oblewanie, że @Kwinto miał rację sugerując lanie Valvoline syntetyka... albo, że nie miał racji i korba poszła bokiem.

Reasumując jak wleję syntetyk to tego nie zużyję.

Biorąc pod uwagę wagę + to, że otwarty = najlepiej odbiór osobisty w Poznaniu.

Edytowane przez pwm

Za liter oleju 30 zł?...nie żeby coś ale ja bym to komuś za darmo oddał niech ma :D

Edytowane przez mlody250

Wiesz co, mi też nieco ponad litr 5100 został i też nie miałem co z tym zrobić, więc jak przed zimą wymieniałem, to wlałem go, a resztę zalałem 7100. Nic się nie stało, jeżdżę do dzisiaj.

zawsze sobie można kupić nowe 1,25litra za 45-50zł 

mogę zejść do 25 zyla niżej nie zejdę bo mózgotrzepów nie piję 

@Seebst ... no właśnie każdy by wystawił po 25-30 i ktoś co kasą nie grzeszy się ucieszy ;) a ja mam 4l sysntetyka w domu i nie chcę mieszać 

Za liter oleju 30 zł?...nie żeby coś ale ja bym to komuś za darmo oddał niech ma :D

Edytowane przez pwm

Ewentualnie zostaw do olejenia czegoś, np. brama, jakiś sekator... ja tak zrobiłem z olejem od samochodu, który ciągle mi zostawał. Raz do piły łańcuchowej poszedł, bramę nim smaruję, narzędzia ogrodowe do cięcia itp.

PWM ty pyro , ty szkocie  :zeby:  wydaj za free nie zużyjesz , nie sprzedasz ( nikt nie kupi)  :lol-1: Jeździsz w elektrycznych gaciach a liter oleju sprzedajesz  :glupek2: , pewnie przez mufki na kierze nie przemyślałeś . Oczywiście żartuję  :hahahaha: , no ale zaskoczyłeś mnie nie powiem :tak:

:bag:  to forum mnie ciągle zaskakuje :) mimo że jestem z Krakowa to nie do końca rozumiem :) 

A u mnie w garażu mam jakieś 3 litry Motula 5100. Przyznaję że zlewane z trzech baniek po litrze. Nie wiem co z tym zrobić.
Mogę oddać za 30 zł  :zeby:

Mogę oddać za 30 zł  :zeby:

Jak przesylka gratis to biore!  :D

ja bym kupił jakies 0.25l  do podpalania w piecu potrzebuje :bag: :bag: :bag:

W dzisiejszych czasach liczy się każdy grosz no ale Pany bez przesady...mimo wszystko liczę na to ze znajdzie się ktoś i kupi :P

O matko, Szkocja, bez kitu ;)

Jak przesylka gratis to biore!   :D

He, he  do Niemiec to pewnie przesyłka wyjdzie więcej niż za olej.

ja mam w wiaderku spuszczony olej z Brzydala Walliego. warstwa kurzu i pyłu odpowiednia na powierzchni.

zamienię z alkohol wysokoprocentowy z proporcjach: 1l oleju = 1l alkoholu.

podkreślam olej jest kultowy. na zlot dowiozę. wymiana na miejscu.

Edytowane przez krynio

Ty serio tak z tym olejem.?

Interes życia 25zł . I to jeszcze motul toć to woda nie olej

kurde ale wypas, poczekajcie z tym olejem do mojej zmiany, wezmę od pwm i piotrka i akurat wystarczy 

tenor.gif?itemid=4807072

może za plusy odda? :D

Pomijając "dziwność" tej oferty to 4 litry tego oleju kosztują w Intermotors 73zł. Za litr to wychodzi niecałe 19zł. Interes życia normalnie :D

Edit:

Źle spojrzałem 73 zł za dwa litry ale to i tak ...

Edytowane przez luk137

Napisano (edytowane)

bracie idź se kup nieotwarty za 45,69zł zamiast otwarty za 25zł

w koncu o połowę taniej to ujnia jakich mało....

Pomijając "dziwność" tej oferty to 4 litry tego oleju kosztują w Intermotors 73zł. Za litr to wychodzi niecałe 19zł. Interes życia normalnie :D

Edit:

Źle spojrzałem 73 zł za dwa litry ale to i tak ...

Edytowane przez pwm

bracie idź se kup nieotwarty za 45,69zł zamiast otwarty za 25zł

w koncu o połowę taniej to ujnia jakich mało....

Nie obrażaj się, nie jest to jakiś personalny wyrzut do Ciebie, jak masz ochotę sprzedać ten olej to mnie tam nic do tego, po prostu dziwna wydaje mi się sprzedaż litra otwartego oleju i wyrażam swoją opinie, od tego jest forum ale może ktoś kupi, na moto weteran bazarze ludzie dziwniejsze rzeczy sprzedają :D

Luzzz "Bracie" :P

Napisano (edytowane)

Spoko, ja nie jestem obraźliwy.

Oferta jak oferta, gównoburza się zrobiła bo mam 1,25 litra a nie 50l beczkę co spadła z samochodu ;)

Mi się to mniej dziwne wydaje bo zupełnie bez zdziwienia za kankę dałem ze 130zł realnej żywej kasy, a olej nie cola nie wygazuje się po godzinie ;)

Nie obrażaj się, nie jest to jakiś personalny wyrzut do Ciebie, jak masz ochotę sprzedać ten olej to mnie tam nic do tego, po prostu dziwna wydaje mi się sprzedaż litra otwartego oleju i wyrażam swoją opinie, od tego jest forum ale może ktoś kupi, na moto weteran bazarze ludzie dziwniejsze rzeczy sprzedają :D

Luzzz "Bracie" :P

Edytowane przez pwm

Fakt, przy 50l to by była inna gadka :)

Jak byś miał olejaka to by tematu nie było bo by w międzyczasie trzeba było z pół litra dolać :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.