Skocz do zawartości

Kufer Givi E460

MAGI
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem,

z różnych powodów nie zanosi się na mototurystykę w najbliższym czasie, więc trochę sprzątam. Dzisiaj kuferek taki:

https://www.givi.it/cases/Monokey/E460

Nie daję swojego zdjęcia, bo kufer jest niemal nowy i na żadnym zdjęciu ni widać dwóch maleńkich rysek, które ma.
Kupiony parę lat temu, ale jeździł max. 20 razy.

Kufer ma 46 litrów i mieści 2 integrale. Jest na płytę Monokey, więc można solidnie załadować (nominalnie 10 kg)

Ceny nowych w necie od 340 PLN w górę, ja swój oddam za 250 PLN. Odbiór w Warszawie, ew. w Krakowie w przyszłym tygodniu.

Witam , mam mniejszego integrala i szczękowca . Może zobaczymy czy da rade spakować, jestem z Krk więc jak nie uda Ci się sprzedać to zgadamy się bliżej Twojej wizyty w Krk   

• 2 weeks later...

kufer ze stelażem i płytą ?

kufer ze stelażem i płytą ?

Sam kufer.

Witam , mam mniejszego integrala i szczękowca . Może zobaczymy czy da rade spakować, jestem z Krk więc jak nie uda Ci się sprzedać to zgadamy się bliżej Twojej wizyty w Krk   

Sorry, wizyta w Krk wypadła z planów, ale niedługo będę. Odezwę się przed.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.