Skocz do zawartości

Kupuję 1200N '06 - Fachowiec Godny Polecenia Do Oceny Sprzętu/warszawa ?

Andrew
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Siema. W czerwcu planuję wejść w posiadanie bandziorka 1200n '06r. Będzie to mój pierwszy sprzęt. Kupuję go od przyjaciela. Moto napewno kiedyś szlifowało ale nie wiem co i jak - poprzedni właściciel. Potrzebuję jakiegoś dobrego fachowca który oceni co i jak i co będzie do roboty. Na ten moment nie działa prędkościomierz i wskaźnik paliwa. Przy zmianie opon zauważono że jedna laga jest niżej opuszczona o ok 2-3cm.

I w dekielku jest jakaś mikro dziurka i raz na jakiś czas wykapuje z niej kropelka oleju. Tyle wiem - resztę pozostawiam do oceny fachowca.

Kogo polecacie w Warszawie ? Czy może jechać do salonu Suzuki ?

Moto ładne, nowe opony, przegląd świeży, olej, filtr dopiero co zmieniony. Cena 7k - co myślicie ? Nie działa również licznik km. Nie wiem ile ma nabite bo kumpel od 5 lat nim lata i tego nie robił. Ale przez te 5 sezonów zrobił sam ok 6-7tys.

Wrzucę niebawem jakieś foty.

Pozdrawiam

Edytowane przez Andrew

Czesto latam do wawy na ogledziny moto. Telefon masz w profilu w razie czego dzwoń.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.