Skocz do zawartości

Anomal, Prośba O Ocenę B600S 1 Gen W Rawiczu

anomal
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, zainspirowałem tatę do kupna moto sprzęt powinien być możliwie budżetowy, ponieważ docelowo i tak ma zostać przerobiony na cafe racera. Kosmetyka nie jest szczególnie istotna, byleby był prosty, niepordzewiały i nie wymagajacy kapitalnego remontu od strony mechanicznej. Brakujące ciężarki, nieoryginalne plastiki czy wgniotki parkingowe to pikuś.

Oglądaliśmy kilka sprzętów, od starych virago, poprzez hondę GS aż po kawę zephyra (czyli raczej klasyczniejsze moto), ale tata postanowił rozszerzyć zakres poszukiwań. Znaleźliśmy coś takiego:

https://www.otomoto.pl/oferta/suzuki-bandit-gsf-600-bezwypadkowy-potwierdzony-przebieg-ID6AdQUu.html

Byłoby super, gdyby ktoś mógł się wypowiedzieć. Moto od handlarza, kierownica nieoryginalna, przebieg do negocjacji, kolektor w średnim stanie. Coś jeszcze?

W okolicach weekendu tata będzie we Wrocławiu, więc pewnie pojechałby do Rawicza obadać osobiście. Będziemy strasznie wdzięczni za każdą uwagę ;)

Przebieg to chyba 140kkm... zoba tarcze 

ja mam 65kkm i jak nowe pomimo nękania SBS sinterem.

• Upvote 1

@pwm - oj fakt, tarcze biedne. No ale jak pisałem, przebieg do negocjacji ;) Same tarcze nie dyskwalifikują moto, choć wiadomo, że to nie tania część. Dzięki!

@benywariat - słusznie, też by mnie serce bolało jakbym miał go kroić :D no ale umywam ręce, ja tylko pośredniczę ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.