Skocz do zawartości

[Rękawice] Knox Orsa- Rękawice Letnie

MarianAwaryjny
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

KNOX ORSA rękawice męskie czarne L

Po rozpakowaniu i obejrzeniu robią mega pozytywne wrażenie,  specyficzne zapięcie BOA także wygląda interesująco.
Cenowo jak na flagowe rękawiczki całkiem ok, zobaczymy co dalej.
Szybki opis
po  testach pierwsze opinie.

STAY TUNED

Cena całkiem ok. To cena z duy.

Chociaż byś cene podał konkretną. A recenzje zazwyczaj pisze sìę po jakims tam czasie użytkowania a nie przed.panie emeryt

Cena całkiem ok. To cena z duy.

Chociaż byś cene podał konkretną. A recenzje zazwyczaj pisze sìę po jakims tam czasie użytkowania a nie przed.panie emery

pamiętaj Młody że emeryci to bandyci hehe :zeby:

a na serio to informacja, dla tych wszystkich którzy pomagali mi w wyborze letnich rękawic.

Będę stopniowo uzupełniał opis, więc spokojnie. Cena którą zapłaciłem to 389 ziko. a nie podawałem gdyż są straszne rozbieżności w internetach.

• 3 weeks later...

bardzo fajną zaletą jest mozliwość obsługi ekranu dotykowego w telefonie :lol:

Kumpel mial takie po 10 tys na moto polecial palec od sprzegla (przetarl sie) wyslal na gware i mu uzali takze los Marianos badz czujny

Ja mam i w sumie sobie chwalę, choć też się nie obyło bez przebojów.

Jak mierzyłem w sklepie to wszystko cacy, ale po 20 km na moto w jednej rękawiczce coś mnie tak zakłuło w paluch wskazujący, że aż łzy mi z oczu poszły.

Wróciłem, zareklamowałem a chłopak zza lady mi mówi, że widziały gały co brały. Ja na to, że niech sam sobie zmierzy i powie.

On, że nie będzie po kimś nic mierzył i żebym jak chcę wystosował reklamację.

Long story short - musiałem dwa razy reklamować, obić się o producenta i wywalczyłem nowy model, dla świętego spokoju poprosiłem, żeby mi wysłali rozmiar większy, bo jak nawet znowu będzie jakaś niedoróbka, to może nie będzie tak uciskać.

Dostać dostałem, rękawica fajna, ale do sklepu straciłem sympatię i co się człowiek nastresował...

P. S. Żeby było śmieszniej, producent nie widział żadnej wady, ale uznał reklamację tak czy tak. A nawet im zdjęcia obtarcia na palcu od tego barachła wysyłałem :D

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

• 2 weeks later...

rękawice przeżyły pierwsze dwie ulewy na zeszłym weekendzie,
po wyshcnieciu zadnych deformacji i odkształceń, zadnych przebarwień,
mam jednak wrazenie ze po tym czasie użytkowania jakby sie dopasowały do rąk lepiej
skurczyły czy jakoś tak. NIe jest to wada, po prostu po tych kilometrach jakby dopasowały się do ręki.

jestem i pod wrazeneim i polecam  kazdemu zapięcie BOA