Skocz do zawartości

[Spacerówki] Najtańsze Spacerówki W Stylu Rat Bike!

pwm
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Wszelkie spacerówki są na rurki 27 mm i więcej

Heed ma 25 mm więc idealnie nie pasuje do w/w towaru.

Zawsze przy montażu był luz i przerabianie w związku z tym wracały do sklepu.

Dodatkowo przy 192 cm wzrostu jakie by spacerówki nie były nie da się o nie zaprzeć stopami bo kolana ma się nad lusterkami, jednym słowem ujnia... trzeba wydać na gold winga 100 koła albo ....

8 zł w Obi :)

Parę tygodni temu wpadłem w Wawie na gościa od polskich rat bajków i jakoś takoś ruszyłem z tematem robienia z moto rata.

Mufki już mam na kierownicy i idę krok dalej.

Jak ktoś ma gmole 190cm i chce dać kolanom odpocząć polecam spacerówki made by pwm.

Od razu + 100 do lansu, @Kwinto dzisiaj widział i widać było po minie, że zrobiło wrażenie (nie wiedział czy się w pracy przyznawać, że się znamy hihih :D).

No ale do tematu.

jedziesz do Obi / leroj/ castorama, kupujesz

1. obejma na rurę do wody 2x

2. śruba pasująca w gwint do obejmy 2x

3. nakrętki pasujące do śruby 2x

4. jumasz dziecku 2x piłeczka od tenisa.

następnie

1. przykręcasz na gmola

2. przykręcasz śrubę

3. kontrujesz nakrętką

4. nabijasz na to piłkę od tenisa

5. delektujesz się faktem, że możesz wreszcie wyciągnąć nogi i nie zlatają na asfalt.

Uwaga - nie zapieramy się butem o to tylko centralnie wyciągasz luksusowo nogę a w/w patent nie pozwala jej zlecieć na ulicę.

Przy chwili opanowania wsadzania nóg do przodu spokojnie można dać kolanom odpocząć.

noga luźno leży, nie spina się mięśni i cudnie odpoczywa.

jedyny minus, spojrzenia kierowników miłośników armatury.

Chociaż zamiast piłek można wkręcić puste butelki po wodzie mineralnej i wtedy robi się groźnie bo puszkarze nie potrafią utrzymać prostego toru jazdy.

Generalnie z butelkami zainteresowanie jakbym gołą pamelę anderson miał na plecaku.

No to teraz możecie mnie minusować za to co ja odwaliłem ze sprzętem ;)  no chyba, że macie prawie 2 metry to możecie słać browary za rozwiązanie problemu hehe.

thumb_ihost_1531330817__img_1792.jpg

thumb_ihost_1531330851__img_1791.jpg

No wyglądu to nie ma. Ale jak Tobie pasuje i jeszcze jest wygodne to czemu nie.

Ja jednak nie założę.

Mam prawie 2 metry ale browara to na pewno Ci nie podeślę :)

Błędy w pisowni sponsoruje Tapatalk.

przecie to nie od dziś wiadomo :D

• Upvote 1

Miałoby to sens, gdybyś całe Moto na rata przerobił.

Prędzy bym se nogi skrócił o 15 cm ale oryginalne to to jest. Jak kto jest fanem tenisa to łączy od razu dwie sprawy :)

Trochę lipa   :slash:  sądziłem że jak już poszedłeś w obejmy do rur to może fantazja poniesie ciebie ciut dalej 

94f84cbcf2d9b88f.jpg

Gdybyś je wymościł jakąś pianką  miałbyś mega wygodnie jedyny minus pod kolor moto raczej nie dostaniesz i pamiętaj nie plastikowe a ocynk  :zeby:

No takiej rzezby to dawno nie widziałem...

Lelon ja na Twoim miejscu mym sobie takie pierdzielnął :) piłki w kolorze moto nie będą się tak rzucać w oczy :takaemotka:

FluffyTartHermitcrab-size_restricted.gif

Edytowane przez baldhead

Lelon ja na Twoim miejscu mym sobie takie pierdzielnął :) piłki w kolorze moto nie będą się tak rzucać w oczy :takaemotka:

To może moto pod kolor piłek.. :D :D

Ciekawe rozwiązany temat spacerówek, nie powiem  :zeby:

Używa ktoś jakiś gotowych? bo trochę mnie temat zainteresował. zdarzy mi się dluzsza traska czasem i nie zaszkodziło by móc rozprostować kopyta..

Znalazłem jakieś takie https://allegro.pl/podnozek-podnozki-spacerowki-na-gmole-25-32-mm-i5552366438.html ale wyglądają trochę lichawo. Są ciekawsze ale ceny od 300 w górę. Sporo jak na coś o funkcjonalności piłki tenisowej :D

Czoperki se kupcie stare tetryki ;)

• Upvote 1
  • Downvote 1

i kto to pisze.... :)

d4XomC3.gif

po zdjęciach myślałem, że to Grega motur bo w takim jego stylu zrobione, przypadkowa śrubka, coś ze śmietnika, spawarka i jeb mamy nowego seta!! :)

a to wogóle to wygodne jest tak jechać z gicami zadartymi???

kiedyś na pbc to był poziom a teraz?

"łomatkobozka" - gdzie zieloni, gdzie czerwoni, gdzie podciągnięcie pod jakiś paragraf regulaminu mówiący o stratach moralnych tych którzy to zobaczyli

może jakaś ściepa na tych co zobaczyli to coś na żywo i wymagają opieki psychologa?

:)

Nie zdziwilo mnie to.

Nietypowy facet, nietypowe rozwiazanie. :D

On jak on, ale ja to jestem jebnięty. Wszedłem bo myślałem że to temat o wózkach dziecięcych :D :D

• Upvote 2

może by tak jeszcze te piłeczki zabezpieczyć?  :hahahaha:

stock-photo-the-condom-covered-the-lemon

Obi, jesteś mistrz!

:gun3: Radzior... :fuckyou::fucku::zly: