Skocz do zawartości

Cbr 1100Xx 2006R. Super Blackbird

elspasoo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam mojego XX'a. W zasadzie wszystko jest w ogłoszeniu. Bierzcie bo sprzęt nietuzinkowy i jest naprawdę zadbany, ja idę w kierunku Ducati (Diavel), ale to jeszcze trochę. Dla Bandytów oczywiście będzie bonus. 

https://www.olx.pl/oferta/honda-cbr-1100xx-2006r-maly-przebieg-2-wlasciciel-CID5-IDv4SLv.html#2a50a84b7a;promoted

Edytowane przez elspasoo

Black Bird to konkurent halinki,a że to Honda ,to ciężko coś złego powiedzieć !

link nie działa

U mnie działa ;)

atom, kupujesz, czy paczysz tylko? :D

Poprawiłem link.  :usmiech:

• 2 months later...

''Proszę śmiało dzwonić i pytać o wszystkie detale , nie mam nic do ukrycia'' Nic oprócz rejestracji :D Swoją drogą po co ludzie zakrywają tablice ?

Np po to żeby, w przypadku motocykli ściąganych zza granicy, kupujący nie sprawdził sobie przebiegu.

Sam gdy szukałem swojego DLa trafiłem na kilka ogłoszeń motocykli ściągniętych z Anglii, które nie miały zakrytych tablic.

Dziwnym zbiegiem okoliczności przebieg na angielskiej stronie z danymi dot historii pojazdu różnił się sporo od przebiegu w ogłoszeniu.

Błędy w pisowni sponsoruje Tapatalk.

Zbedna dyskusja, jak ktoś potrzebuje jakies dane to pytać.

Zakrywam, bo mieszkam w bardzo małej miejscowości, a niestety ludzie interesują się tym co robią sąsiedzi. Smutne, ale prawdziwe. Dlaczego robią to inni , nie wiem.

Czyny mówią więcej niż nie jedno słowo, zawsze można wpaść i przekonać się osobiście. Kupować nie trzeba, ale na pewno godnie ugoszczę. Więcej wiary w ludzi.

Edytowane przez elspasoo

ja tez zakrywam zawsze chociazby po to zeby ktos wlasnie potem nie robil jakichs glupot itp. a do ukrycia tez nic nie mam i najczesciej jak cos sprzedaje to 1 czy 2 kupujacy wraca zadowolony.

zakrywanie tablicy to takie troche zachowanie prywatnosci wg. mnie...

Zbedna dyskusja, jak ktoś potrzebuje jakies dane to pytać.

Sorki, nie zauważyłem że ten wątek to ogłoszenie.

Błędy w pisowni sponsoruje Tapatalk.

• elspasoo locked i unlocked this temat

Ogłoszenie, nieaktualne. Zamykam. 

• elspasoo locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.