Skocz do zawartości

Srad 600 98R

konkl
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Srad stoi w garażu od 5lat. Bez owiewek, brak polskich papierów ( mam starą ang umowę - moto dostałem w rozliczeniu, ale kilka dni później wyjechałem za granicę) Z braków to jeszcze dochodzi jeden przedni zacisk. MOto dobre dla majsterkowicza, albo jakby ktoś chciał na handel. 700 chcę za niego. 

Moto ostatni raz odpalone było pięć lat temu, ale wtedyponad 200 leciał bez problemów, istny demon:)

Jak ktoś będzie zainteresowany to niech pisze , najlepiej na maila.

konkel1@gmail.com

Edytowane przez konkl

Priv

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Kurde szkoda, że tak daleko :oczy: Chyba, że na palecie wyślesz;p

przesyłka swoje będzie kosztować, bo on wyjdzie za palete.kiedyś wysyłałem dużą kotwicę którą znalazłem pod lodem. Gościu,któy ją wziąl zapłacił za przesyłkę kilka stówek. Ale i tak był zadowolony,z drugiej strony:)Jednak wolałbym odbiór osobisty. Żeby nie było jakiś rozczarowań etp. Nie jestem handlarzem,ani nie mam parcia na te pieniądze a sprzedaję bo ojciec mi mói że potrzebuje miejsca w garażu a ja i tak siędzę cały rok na północy Norwegii. Tak to wygląda w skrócie:)

Rozmontuj to tak żeby nie wystawiał za paletę. Kiedyś tak Komarka wysyłałem

dobry patent,ale czasu nie mam.od rana do wieczora jestem na kursach. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.