Skocz do zawartości

Trx 850

lenar
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

A wiec stało sie, przyszedł plan zmiany moto.

Motocykl kupiony prze zemnie prawie 4 lata temu i gruntownie przerobiony. Coś tam ostało się zdjęć w garażu https://polishbanditcrew.pl/topic/25261-nowy-motocykl-w-gara%C5%BCu-pbc-yamaha-trx-850-2015/page-2 . Jak widać moto mocno przebudowane, przedni zawias R1, siedzenie Ducati monster obszyte wg mojego wzoru. wydechy arrow (pięknie gadają !), zegary acewell ACE-4453, przednia lampa HD sportster.

Wiosną tego roku silnik przeszedł generalny remont u Przemka Badowskiego (speedbike-Krynio robi tam swojego brzydala). Zrobiona została głowica, wsadzone cylindry tłoki, wał z korbowodami z tdm 900 dzięki temu moto przestało pożerać olej w dużych ilościach. Zostały założone świeże opony z 2017r przód pilot power 2ct, tył pilot road 5, na początku założone w pełni zregenerowane przednie zaciski)

Po tych pracach TRX bez problemów dojechał do Aten, a w zeszłym roku był we Włoszech :)

Niestety jak wiecie 21.09.2018 miałem małą kolizje drogową, wymuszenie na rondzie i uderzenie w bok.

Moto tak naprawdę do kosmetycznych napraw - trzeba kupić nowe lusterka, ciężarki kierownicy, kierownice i set przednie (chyba ze ktoś będzie chciał to mam jeszcze do niego clipony na których przelatałem pierwszy sezon, klamkę sprzęgła mam wymienię na dniach)

Sprzedaj bo chyba pora na zmianę sprzęta, i coś bardziej do turystyki niekoniecznie w 100% asfaltowej 

zapewne o czyś zapomniałem, wiec jak coś to pytać 

792 234 987 

aaa cena?

dla tych co chcą sie targować  6500zł

dla tych co nie marudzą i zabierają z miejsca 6000zł 

link do olx https://www.olx.pl/oferta/yamaha-trx-850-CID5-IDvXOoj.html

kupta go w całości bo szkoda mi go rozbierać!!

Foty:

https://photos.app.goo.gl/QHdppx2iPPNheZyU6

38292869_2051522271577389_25024605990703

13254064_1181138408615784_38178724940514

gallery_2913_1749_147085.jpg

Edytowane przez lenar

jeżeli ktoś chce ocalić TRX to ostatnia szansa bo jest chętny na silnik i zawias przedni. 

tak wiec decydować się!

to ja biorę radio i szyberdach ;)

Masz części żeby wrócic do oryginału pomijając upsy i silnik?

Edytowane przez Havana

Masz części żeby wrócic do oryginału pomijając upsy i silnik?

Zdjęcia aktualne są w linku i na ile, z oryginału to nie wiele zostało: same lagi, kanapy, chyba tylne owiewki

• 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.