Skocz do zawartości

Zrobić To Czy Nie?

Yummy
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Wyjsc za maz, rodzic dzieci, to byloby pytanie.

Czy jechac na gorki? W tym roku nie mialem kompletnie wolnego czasu na wypady wiec powiem, jedz.

Nigdy nie wiadomo jak bedzie wygladal nastepny rok a ostatecznie, zawsze mozna zawrocic.

Ja bym niejechał. Po doświadczeniach z Chorwacji, gdzie nie widzieliśmy drogi przez mgłę. Fakt że potem widok przepiękny jak wyjechaliśmy z chmur ;)

Ok, mały update ode mnie. Jestem w Curtea de Arges, pierwszej średniowiecznej stolicy Rumunii, nieważne. Śpię u hosta z Couchsurfingu, motocykl ma taki siatkowy garaż i dach nad głową, ja zostałam nakarmiona, podłączono mi TV żebym sobie komfortowo oglądała wasze filmiki z Transfagarasan i lała na pogodę. Zresztą od środy już nawet w środku dnia będzie tutaj temperatura na minusie, więc to naprawdę jest ostatni dzwonek. Jestem skupiona, spokojna, pokorna. Podejdę do tego na luzie i z dystansem i ... Będzie git. :) Dziękuję za wasze zaangażowanie w temat, również osobom odradzającym wyjazd. Macie dużo racji, ale cóż... Serce (do jazdy, do przeżyć, do przygód) nie sługa.

Ubierz się ciepło, coś na deszcz miej ze sobą, przydała by Ci się moja apteczka :P ale to inna bajka :) i nie chojrakuj  chojraku, czyli z głową, spokojnie dasz radę ale bądź przygotowana na warunki, które zastaniesz.

Ok, mały update ode mnie. Jestem w Curtea de Arges, pierwszej średniowiecznej stolicy Rumunii, nieważne. Łšpię u hosta z Couchsurfingu, motocykl ma taki siatkowy garaż i dach nad głową, ja zostałam nakarmiona, podłączono mi TV żebym sobie komfortowo oglądała wasze filmiki z Transfagarasan i lała na pogodę. Zresztą od środy już nawet w środku dnia będzie tutaj temperatura na minusie, więc to naprawdę jest ostatni dzwonek. Jestem skupiona, spokojna, pokorna. Podejdę do tego na luzie i z dystansem i ... Będzie git. :) Dziękuję za wasze zaangażowanie w temat, również osobom odradzającym wyjazd. Macie dużo racji, ale cóż... Serce (do jazdy, do przeżyć, do przygód) nie sługa.

czekam na relację :) powodzenia!!!!

jutro na szczycie ma być 2-3 stopnie, także załóż ciepłe majty :P 

We mgle też fajnie, byle tylko mieć benzynę na powrót żeby na luzie nie wracać 30km z górki  :jezyk2: I byle nie w nocy, bo jak myślałem, że potwory mnie otaczają a to zayebane krowy były  :lol-1:

znajdę filmik chyba zaraz.

bunkrów nie ma...

Edytowane przez Havana

... I byle nie w nocy, bo jak myślałem, że potwory mnie otaczają a to zayebane krowy były  :lol-1:

Wiemy

"The Walking Dead"   :takaemotka:

Ziomeczkiiiii! Przejechałam, i to dwa razy! Było bosko, chcę znowu! Foty zaraz :)

Foty pod tym linkiem: https://drive.google.com/open?id=1Hfb2QcL-9U3RmElNPsDGTm44sRQtVOo4

Edytowane przez Yummy
  • Upvote 1

Jezeli nie sprobowalas, nie mozesz powiedziec "nie dam rady/nie umiem" bo, kto chce ten umie a kto umie, ten chce!   :oki: :oki: :oki:

Edytowane przez pioter

I to jest jedyna rzecz jaka może prawdziwego motocyklistę powstrzymać.

Temperatura na minusie, bo poza NIKEN jeszcze nic nie wymyślono aby nie było natychmiastowej gleby na lodzie w zakręcie heh.

Cała reszta to zew przygody a jak macie ABS i jedziecie turystycznie to zimny i mokry asfalt jest jak każdy inny ;)

a jak zimno to na gwiazdkę od Mikołaja:

https://polishbanditcrew.pl/topic/31195-skarpety-skarpety-elektryczne-klan/?hl=klan

https://polishbanditcrew.pl/topic/31354-kurtka-elektryczna-kurtka-elektryczna-klan/?hl=klan

https://polishbanditcrew.pl/topic/31353-kalesony-elektryczne/?hl=klan

i tylko śnieg z lodem was powstrzyma ;)

Ok, mały update ode mnie. Jestem w Curtea de Arges, pierwszej średniowiecznej stolicy Rumunii, nieważne. Łšpię u hosta z Couchsurfingu, motocykl ma taki siatkowy garaż i dach nad głową, ja zostałam nakarmiona, podłączono mi TV żebym sobie komfortowo oglądała wasze filmiki z Transfagarasan i lała na pogodę. Zresztą od środy już nawet w środku dnia będzie tutaj temperatura na minusie, więc to naprawdę jest ostatni dzwonek. Jestem skupiona, spokojna, pokorna. Podejdę do tego na luzie i z dystansem i ... Będzie git. :) Dziękuję za wasze zaangażowanie w temat, również osobom odradzającym wyjazd. Macie dużo racji, ale cóż... Serce (do jazdy, do przeżyć, do przygód) nie sługa.

Edytowane przez pwm

Gratki !!!!!

A i pogoda całkiem dobra była ,na południowym odcinku wręcz idealna.

Na północy trochę gorzej ,bo w dolinie chmury ,ale przy tunelu jeszcze nieźle było widać.

I wiecie co,Transfogarska jesienią wygląda obłędnie ,te kolory jesieni !

I co ,późną wiosną powtórka ?

Edytowane przez mariuszn2

... bo poza NIKEN jeszcze nic nie wymyślono aby nie było natychmiastowej gleby na lodzie w zakręcie heh.

Nie do konca jest to prawda.

Ze wzgledu na to, ze na polskich drogach spikes sa zabronione, nie mozna powiedziec, ze nic nie wymyslono. Przykladowo w Austrii, Szwajcarii, Francji, kraje Skandynawskie i w niemieckim regionie alpejskim mozna jeszcze uzywac a co sa one w stanie dac "zimowemu jezdzcy"...

Prosze bardzo

pwm co Ty masz z tym abs? :D jak Ci sie zepsuje abs to na moto nie wsiadniesz czy co? :P

• Upvote 1