Skocz do zawartości

Proszę O Pomoc W Wyborze Bandyty

Diabel4
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Od kilku dni oglądam Bandyty ,a przeczytałem już kilometry internetu i pęka mi głowa.Mam dylemat między dwoma ,motory obdzwonione ,teraz decyzja ,który wybrać.Jeden z kuframi wpadł mi w oko jest to drugi właściciel,jak na 10 latka oba małe przebiegi z kolei niebieski pierwszy właściciel .wiem ,że ciężko cokolwiek powiedzieć po zdjęciach i opisie ale może akurat ktoś coś może podpowie.

https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=265939761&mga_d188=DesktopVIPAutomaticRedirect&ps=0&utm_medium=android&utm_source=sharedAd

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=268158498&utm_source=sharedAd&utm_medium=android

Z aplikacją mobile można zdjęcia przybliżać

Jak dla mnie to czarny jest OK. Podoba mi się jak mają kufry. Technicznie to ocenisz na miejscu i wtedy decyzja 

Dwa za duza kase jedz po tego ktory ci sie bardziej podoba i zabierz kogos kto sie zna to beda najlepiej wydane pieniadze

Mam mechanika ,który ze mną pojedzie ,najgorsze jest to ,że obydwa były zarejestrowane sezonowo i jazda próbna była osiągalna do końca października,teraz tylko na podwórku będę mógł oglądać , jakieś szczególne sugestię na co zwracać uwagę w Bandziorach?

powiedz  iech ogarna zolte blaty koszt to okolo 50 euro co  ie jest duzym wydatkiem , tylo jak mnie pamiec nie myli moze  nim jechac ten co jest wpisany w te rejestracje 

No właśnie kolega mechanik ma w robocie czerwone blachy ale tylko samochodowe , jutro ma podpytać w robocie gdzie ogarnąć na motor

Bez paniki wywalasz wszystkie tablice i robisz szybki test na bocznej uliczce. Ze szwabem tez sie dogadasz.

Właśnie tak myślałem ,że go jakoś udobrucham , żeby jakoś kawałek na własną odpowiedzialność bujnąc się dał:P:)

ale z drugiej strony nie ma tak jak u nas krecania licznikow ukrywania wad itd bo za to sa zajebiste kary , mowie o normalnej umowie nie na export

https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=269820349&mga_d188=DesktopVIPAutomaticRedirect&ps=0&utm_medium=android&utm_source=sharedAd

Mam tutaj jeszcze jednego troszkę większy przebieg 23.500km ale myślę ,że na bandziora to i tak nie dużo ale za to troszkę tańszy ,tylko ,że jest zdławiony nie wiecie gdzie Niemiaszki Bandyty dławią ? Na module czy przepustnicy i czy kupować zdlawionego to jest jakiś pozytyw (ze względu na pałowanie) czy nie koniecznie

Bierz wodę. 20-30k to on się rozkręca dopiero:)

Czyli rozumiem ,że mam rozumieć przez to ,że chodzi o chłodzony cieczą ,a to nie wszystkie trzy są chłodzone cieczą? ,bodajże od 2007 roku

Ten ostatni to olejak jest.

A widzicie to dzięki wielkie czyli pierwsza rejestracja jego jest 08/2008 ale nie rok produkcji w takim razie .Jednak dobrze zaczerpnąć jest rady Bandytów ,hehe

Do 2007 jeszcze klepali olejaki

W sumie ewidentnie widać brak chłodnicy...

https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=269820349&mga_d188=DesktopVIPAutomaticRedirect&ps=0&utm_medium=android&utm_source=sharedAd

Mam tutaj jeszcze jednego troszkę większy przebieg 23.500km ale myślę ,że na bandziora to i tak nie dużo ale za to troszkę tańszy ,tylko ,że jest zdławiony nie wiecie gdzie Niemiaszki Bandyty dławią ? Na module czy przepustnicy i czy kupować zdlawionego to jest jakiś pozytyw (ze względu na pałowanie) czy nie koniecznie

raczej kopulki gaznikow , ale jesli z njemiec to bedzie to wyszcegolnione w briefie gdzie jest dlawiony

Czarny mi się widzi.. :usmiech: .

Na jazdę próbną bym nie liczył... Swojego też kupiłem od Niemca, na jego podwórku, nie było mowy o jeździe próbnej..

Gdy się zdecydowałem i chciałem mu zapłacić, nie chciał dotknąć mojej kasy tylko do banku musiałem z nim jechać żeby sprawdzili, czy nie fałszywa... :oczy:

Nie ufają nam ani trochę...:(

Na mobilu ogłasza się wielu "podrabianych" Niemców, handlarzy od których sprzęt nie jest już tak pewny, więc radze upewnij się czy gość do którego jedziesz mówi po Niemiecku bez akcentów.., i czy jest właścicielem moto dłużej niż np. 2 tygodnie...

I nie chodzi o to, że jestem rasistą, tylko wiem to z doświadczenia.. W październiku byłem z kumplem po moto w Niemczech (960km w jedną strone), na miejscu Niemiec okazał się Turkiem, a jego moto "ładnym" szrotem...