Skocz do zawartości

[K] Kupię PS4

DaVVidMB
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Może komuś zalega i się kurzy, może komuś nie chce się aukcji wystawić :P W każdym razie chętnie kupię PS4 z padem w rozsądnej cenie ;) 

Edytowane przez DaVVidMB

Normalne, najchętniej Slim, budżet 600 PLN (700PLN z zamknięciem jednego oka 🤣). Za wersję PRO dam 800-850 pln (wiem, że to BARDZO tanio i praktycznie nie do dostania)

Edytowane przez DaVVidMB

nie ma opcji ponize 800 slima , mialem teraz  1tb sam go za 800 kupilem , i poszedl na pniu po przerobce z dwoma padami  za 1k

U mnie stoi PS3. dwa pady, dwa kontrolery, kamera i kilka płyt jak by ktoś chciał to do dogadania .kilka lat ma ale używane parę godzin 

U mnie stoi PS3. dwa pady, dwa kontrolery, kamera i kilka płyt jak by ktoś chciał to do dogadania .kilka lat ma ale używane parę godzin 
U mnie podobnie z tym ze xbox 360

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

W dniu 23.01.2019 o 16:48, Mohican napisał:

Z ciekawości ile za PS3 jaka wersja i data code jest na nalepce z tyłu albo pod spodem

Gdyby ktoś był zainteresowany, to noszę się z zamiarem sprzedania swojego PS4 500GB + 2 pady. Niestety wersja pierwsza, czyli "korbol".

Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka

model nr.CECH-3004B

z tyłu na pasku: serial:02-27459623-1396351-cech-3004B

a cena to cholera wie jak zainteresowany jestes i się na tym znasz to zaproponuj coś śrerdnio i zobaczymy.

mamy go od nowości kupione bodajże w media expert mam gdzieś karton i paragon pewnie też. dzieciakom się zachciało ale szybko przeszło.

z mojej strony nieaktualne dzieciaki stwierdziły że zostaje będzie robić za odtwarzacz .sorry za zamieszanie

Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.