Skocz do zawartości

Sprzedam SV1000 2004

Magpie
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Nie sądziłem, że to kiedyś nastąpi... Ale no właśnie się dzieje:

Sprzedam swoją wychuchaną SV. Kupiłem ją ze śmiesznie niskim przebiegiem poniżej 20000, teraz jest poniżej 35kkm.

Sprzedaję bo w ostatnich 2 sezonach zrobiłem jakieś 4kkm - kupiłem olej do wymiany bo ten już jest stary i zdałem sobie sprawę, że lepiej jak ktoś będzie na niej jeździł. No i ten olej i filtry dodaję do motocykla. 

Stan jest super dobry, w zeszłym roku na wiosnę wjechały nowe opony Pilot Road 2ct - nowe nowe, z nowym dotem, klocków jest dużo (wymieniałem z 2 lata temu), zużycie tarcz adekwatne do przebiegu więc niemal żadne. W zeszłym sezonie zrobiłem jej synchro, przy 25kkm sprawdzane były luzy zaworowe. Przy 27kkm wjechała reperaturka pompy sprzęgła, przy okazji czyszczenie tłoczka. 2 lata tem nowy akumulator żelowy.

Jakies 3 lata temu zmieniałem łańcuch ale nie pamiętam przy jakim przebiegu.

Co jest do zrobienia: można sobie sprawdzić luz łańcucha, trzeba zmienić olej, ale to jak mówiłem jest kupione i mogę dać z moto na dobry start, klakson coś nie zawsze działa, może za często go używałem - używka kupiona na allegro - daję do moto, nie miałem czasu wymienić. Coś tam słychać kosz sprzęgłowy, ale raczej w normie i odkąd ją mam jest tak samo - no i życzę powodzenia w szukaniu moto z tym silnikiem w którym nie słychać wcale. Więcej grzechów nie pamiętam. 

W SV zmieniałem klamki na krótkie, oryginalne mam w kartonie, tak samo jak pomarańczowe szkiełka kierunków (białe były w późniejszych rocznikach, ale mi się podobały), oryginalny błotnik też daję razem z moto, teraz jest założona blaszka tail tidy od pana z SVForum. Zeszłej zimy naszło mnie tez coś na lusterka w końcówkach kierownicy - no i takie są teraz założone, trzeba się do nich przyzwyczajać  i mogą się nie podobać więc daję oryginalne też. :) Na kierownicy jest uchwyt na smartfon i jego też pewnie nie będę sciągać.  Na moto założone są crashpady gargantuicznych rozmiarów które przyjmują strzał zamiast chłodnicy - ori szpilka w kartonie, bo musi być dłuższa do montażu crashy.

Świeże OC (ze stycznia) przegląd do czerwca. 

Gleb poważniejszych brak, jedynie jakieś, że np. upuściłem przy przetaczaniu.

Interesuje mnie cena 11000 polskich nowych, na allegro wystawię drożej, jak zrobię obecne zdjęcia, bo nie umyłem jej jeszcze po garażowaniu, wrzucam kilka z ostatniego sezonu i wcześniejszego.

20180703_215016.thumb.jpg.bff40c566605979cfd1a5af78fa11f85.jpgIMG_20170615_171123.thumb.jpg.bf598fc82769ea959dbd0d2c82f903e2.jpgIMG_20181109_074451.thumb.jpg.51c8de3bc7d292da4a07b5a5731dfae4.jpg

P.S.: Dla kogoś z forum co to go kojarzę zostawię brelok PBC i może znajdę też naszywkę.

P.S.2: Nie polecam na pierwsze moto, ale kim ja jestem żeby czegokolwiek komuś zabraniać. 

Podrzucam jeszcze filmik poprzedniego właściciela który kupił ją z przebiegiem poniżej 1000 km

Edytowane przez Magpie

• Magpie locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.