Skocz do zawartości

Zakrzesiowe FZS1000 na sprzedaż

Zakrześ
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Mam ochotę na zmianę motocykla, dlatego wystawiam swojego fazera na sprzedaż. 

FZS1000

2003 rocznik

91,tyś km przebiegu

Link do ogłoszenia

https://www.olx.pl/oferta/fzs1000-od-motocyklisty-CID5-IDyO7TJ.html

Co z minusów:

Zmęczone życiem i z mojej winy wypełnienie czachy 

Być może niedługo puszczą uszczelniacze lag,  bo w tamtym roku jedna laga lekko się przybrudzilła

Tylna opona do wymiany w tym sezonie

Dziś zauważyłem, że z alarmem coś się odwaliło i wyje zaraz po jego włączeniu,  ale postaram się jeszcze to ogarnąć 

Po za tym motocykl lata jak trzeba, zrobić serwis zimowy i przejeździ bezproblemowo kolejne sezony, jak się nie sprzeda to po prostu zostanie u mnie i nie będę niczego innego kupował więc nie mam żadnej presji sprzedaży 

Dla PBC negocjacje zaczynamy od 10tyś

20190226_130406.jpg

Edytowane przez Zakrześ

No i co kupisz?

:P

4 minuty temu, Conorian napisał:

No i co kupisz?

:P

Ciężki orzech do zgryzienia. Chciałbym nadal coś w miarę zwinnego, mocniejszego i z wałem kardana, a za tym niestety idzie już masa. Mówię oczywiście nadal o grupie motocykli sportowo turystycznych. Na chwilę obecną mam dwa typy, VFR1200F i BMW1300S.  Ile ludzi, tyle opinii. Głównie o VFR bo jest tego więcej u nas, jedni chwalą, inni negują za jej wady. Wystawiłem fazera bez spiny,  jeśli się sprzeda to będę szukał intensywniej, jeśli nie to będę nadal nim jeździł bo nic mu nie dolega 

może s1000xr?

7 minut temu, Conorian napisał:

może s1000xr?

Niutka niewiele więcej niż mój fazer, łańcuch, a i do 30tyś się nie spotkałem z nim. Chciałbym się zamknąć z zakupem w 30tyś, jak na moje ostatnie sezony to i tak nie wiem czy za dużo nie chce wydać bo robiłem 4-5tys. Wcześniej gdy miałem więcej czasu to robiłem i ponad 10tys 

Mam podobne dylematy Zakrzesiu,

A moze dodaj do rozwazan, jakies sprzety typu sport enduro? Kawasaki versys 1000 np

23 godziny temu, lukmack napisał:

A moze dodaj do rozwazan, jakies sprzety typu sport enduro? Kawasaki versys 1000 np

enduro są zdecydowanie słabsze od sportowo - turystyków, a  nie chciałbym schodzić poniżej tego co mam obecnie w fazerze. Oglądałem w sobotę K1300S, mimo 175 koni to nie było zaskoczenia w przyspieszaniu jak po przesiadce z małego bandita na fazera, ale bajerów tam co nie miara 😍

Cytat

enduro są zdecydowanie słabsze od sportowo - turystyków

Tiaaa To poczytaj sobie o KTM 1290;)

10 godzin temu, Kazmir napisał:

Tiaaa To poczytaj sobie o KTM 1290;)

Prawda, ale chciał bym się zamknąć w 30 tyś  ;)

W dniu 3.03.2019 o 22:10, lukmack napisał:

sprowadzalem klientowi ostatnio nowke... nawet nie skomentuje  jakosci wykonczenia 

Sprzedane, zamykam

• Zakrześ locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.