Skocz do zawartości

Rapidshare

JackRM
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie skończył mi się roczny abonament na rapidshare.

Myślałem, że jeśli ktoś byłby zainteresowany (max dwie,trzy osoby) to można by zrzutkę zrobić.

Chyba, że macie inny pomysł jak go używać..

Jeśli na zmiennym IP to JDownloader + skrypt rozłączający.

a można w tym JDownloaderze wklejać np. 30 linków na raz ?

Interesuje mnie coś prostego: wklejam linki i zapominam.

Właśnie skończył mi się roczny abonament na rapidshare.

Myślałem, że jeśli ktoś byłby zainteresowany (max dwie,trzy osoby) to można by zrzutkę zrobić.

Chyba, że macie inny pomysł jak go używać..

Jak padła propozycja wyżej - jdownloader, ale ze zrzutką na rapida jest taki problem, że jeżeli więcej niż jedna osoba (IP) używa go jednocześnie to mogą zablokować konto.

a można w tym JDownloaderze wklejać np. 30 linków na raz ?

Interesuje mnie coś prostego: wklejam linki i zapominam.

No problemo :) Wklejasz ile chcesz linków i zapominasz. Jeśli są różne części i kilka partów - sam pogrupuje odpowiednie party. Jak IP już nie pozwala ściągać - rozłączy się i połączy ponownie. Jak skończy pobierać - sam wypakuje. Jeśli wypakowano pomyślnie usunie nawet pliki z HDD. Do tego rozpoznawanie captcha i obsługa multum innych serwisów 'file hosting'. Również przydatny, jeśli masz konta płatne np na Rapidshare.

Korzystam z www.fload.pl, można wrzucać po 3 linki na raz i za chwilę je ściągać, bez żadnych limitów, czasowych czy transferu, zeta to kosztuje.

Ja mam stałe IP i używam USD wklejam limków ile chce i nikt mi się nie daje rady wcisnąc, oczywiście po kazdym sciągnietym pliku przerwa (teoretycznie wpraktyce czesto bez przerwy sciąga). Mimo tego w ciągu dnia spokojnie 2-3gb sciągnie jezeli kilka godzin mam włączony. jdownloader-a też miałem ale wypada znacznie gorzej niż usd - znaczy często mnie ktoś ubiegał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.