Skocz do zawartości

Vvookk szuka Bandita 1200

Vvookk
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

już jutro lub w ciągu kilku najbliższych dni rozstaję się ze swoim B6. Moje cztery litery już wystarczająco się nasiedziały na 600 i potrzebują czegoś większego. Bardzo chętnie zostanę w rodzinie i pójdę w coś co już jako tako znam (ale się nie zamykam).

Może ktoś coś słyszał, może ktoś co wie o jakimś fajnym dziorku 1200 niedaleko Wawy? 

Mój czas: nie śpieszy mi się, podobno ma się ochłodzić w najbliższym czasie a ja i moje nerki lubimy ciepełko więc nie szukam na gwałt, mogę pojeździć chwilę na czterech kółkach

Mój zasięg: nie chciałbym jechać po moto dalej niż 100 km od Warszawy, chyba, że będzie okazja nie z tej planety, to rozważę nawet na drugi koniec Polski albo i trzeci

Mój budżet: na motocykl 8 000 + 1 000 odłożony na papierki, wymianę płynów i innych eksploatacyjnych rzeczy, chciałbym zamknąć koszty na max 9 tys

Mój przyszły motocykl: koniecznie czarny kolor, koniecznie Nka, najlepiej nie starszy niż 2001r (chociaż starsze też rozważę), nie będzie używany do jazdy po torze (no może raz żeby zobaczyć z czym to się je) tylko praca-dom i wycieczki jedno lub kilkudniowe z plecaczkiem, któremu też musi być wygodnie

Idealnie byłoby jeśli moto nie będzie wymagać długich godzin w garażu, nie mam garażu a mechanik ze mnie taki, że oprócz podstawowego serwisu raczej polegam na kumplach którzy mają garaż i lubią w tym grzebać.

Jakieś tam ogłoszenia na olx i otomoto mnie zaciekawiły, wrzucę pewnie jutro w wolnej chwili z prośbą o ocenę czy warte oglądania. 

Pozdro :)

1 godzinę temu, benywariat napisał:

idealnie twoje zalozenia spelnia moto od Bodzia 

Prawie idealnie. Kolor nie czarny ale granatowy ujdzie. Szkoda, że nie golas, ale ładnie się prezentuje, ewentualnie w bliżej nieokreślonej przyszłości rozważyłbym przerobienie (chyba, że by mi się spodobało, że nie wieje po kasku (who knows)).

Jedyny problem na dany moment to ok. 320 kilometrów odległości i znalezienie czasu żeby się wybrać w taką podróż.

Tak czy inaczej chyba sobie pogawędzę z Bodziem^^

Poza kolorem, mój spełnia wszystkie kryteria

Godzinę temu, Vvookk napisał:

Prawie idealnie. Kolor nie czarny ale granatowy ujdzie. Szkoda, że nie golas, ale ładnie się prezentuje, ewentualnie w bliżej nieokreślonej przyszłości rozważyłbym przerobienie (chyba, że by mi się spodobało, że nie wieje po kasku (who knows)).

Jedyny problem na dany moment to ok. 320 kilometrów odległości i znalezienie czasu żeby się wybrać w taką podróż.

Tak czy inaczej chyba sobie pogawędzę z Bodziem^^

uważaj bo to erotoman gawędziarz :P 
A o sprzęt dbał bardziej jak o własną żonę, a że kobity zazdrosne to wystawił ogłoszenie :)  320 km to jeszcze nie tak daleko :) 

38 minut temu, Adam napisał:

Poza kolorem, mój spełnia wszystkie kryteria

Nie widzę w profilu nr telefonu ani moto w garażu. Zapodaj jakiś opis na priv i fotki :) jeśli chodzi o kolor to właściwie rozważę wszystkie ciemne kolory, im bliżej czarnego tym lepiej. Jasne, jaskrawe, białe, czerwone i inne wesołe motocykle odpadają.

47 minut temu, Bodzio napisał:

Ktoś mnie wzywa? 

Już dziergam priv^^

Up^^

Sprawa aktualna. Jedyne co się zmieniło, to to, że już aż tak bardzo nie zależy mi na golasie, ale dalej jest preferowany. Bodzio jednak nie oddaje swojej Zuzi :)

• 3 weeks later...

Dalej zaintwresowany golasem. B1200  02 r 

Edytowane przez hugo

Dalej zaintwresowany golasem. B1200  02 r 

Yup. Ślij foty. Pisz priv.

Wysłane z mojego LDN-L21 przy użyciu Tapatalka

Nie chcesz pierwszej generacji ?

Nie chcesz pierwszej generacji ?
Cześć, nie, troszkę nowszej maszyny szukam.

Wysłane z mojego LDN-L21 przy użyciu Tapatalka