Skocz do zawartości

Porządki garażowe

darekb1
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Mam parę gratów których na razie nie potrzebuje wiec szkoda żeby leżały jakby ktoś potrzebował...

Na razie wrzucam foty - ceny jak ktoś potrzebuje to jakoś się dogadamy bo na razie nie sprawdzałem co za ile - uzupełnię jak będę miał chwile.

Wahacz - jak dobrze pamiętam to gsxf 2008 - jest minimalnie dłuższy niż w B6 II gen. (uszkodzone w nim któreś łożysko było) 

20190420_102048.jpg

Osłona łańcucha - pasuje do powyższego wahacza, pasuje również do B6 II gen. Cała jedynie naklejka lekko zerwana)

20190420_102209.jpg

Oś wahacza, oś tylnego koła ( również z tego wahacza na zdj, i pasuje do B6)

20190420_102217.jpg

Hamulec - pasujący do wahacza, klocki jeszcze grubo powyżej połowy. (prawdopodobnie gsxf2008)

20190420_102221.jpg

klamka sprzęgła - kupiona jako rezerwa na wyjazdy do B6 II gen, nie rozpakowana jeszcze. 

20190420_102253.jpg

Ośki z opisu wyżej, kości - łożyska zniszczone, napinacz łańcucha sprawny.

20190420_102355.jpg

Jakieś małe kierunkowskazy żarówkowe.  (Caesar)

20190420_102401.jpg

Amortyzator i sprężyna niestety amorek padnięty. Sprężyna ok. 

20190420_102419.jpg

Czujniki ciśnienia powietrza z opla (GM) - 4 szt, gwarancja rozruchowa bo kupione z felgami (podobno sprawne). 

20190420_104951.jpg

Jeszcze gdzieś leży oryginalny pokrowiec kanapy do 2 gen w całości bez dziur i przetarć, linki gazu i sprzęgła zmienione pro-forma, przewody hamulcowe oryginalne i odbłyśnik soczewki z wersji S.

Edytowane przez darekb1

Te 2 małe żarówkowe kierunkowskazy, to ja chętnie nabędę.

Cytat

Cytat
Cytat

3 godziny temu, Caesar napisał:

Te 2 małe żarówkowe kierunkowskazy, to ja chętnie nabędę.

Ok to Ci odloze. Chcesz wysylke czy kiedys przy okazji? :)

• 3 weeks later...

Kierunkowskazy pojada na slask a klamka hamulc juz poszla w swiat. 

Jaka szerokość kierownicy? 

22 godziny temu, Dario napisał:

Jaka szerokość kierownicy? 

Juz nie pamietam ale na pewno szersza  niz oryginal. Osobiscie moge zmierzyc za 2 tygonie ale jak zalezy to poprosze kogos zeby zmierzyl

Nie zależy na czasie - luz. Jak jest mega szeroka to chętnie pomyślę nad nią. :)

Ktos coś chce? :)

idzie zima moze jakis wlasciciel opla ma 2 felgi i wkurza go kontrolka cisnienia i chce czujniki :)

Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.