Skocz do zawartości

[K] Komplet Damski - rozmiar S

Hirad
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Hej hop!

Może komuś zalega w szafie komplet ciuchów damskich i chciałby się go pozbyć?

Docelowo chciałbym kupić Kurtkę, Spodnie, Buty (rozmiar 38?) oraz ewentualnie rękawice - wszystko w rozmiarach S

Edytowane przez Hirad

Hej,
Mam kurtkę Hein Gericke - All Season w rozmiarze S. Przymierzam się do jej wystawienia, ale jakoś nie mogę się do tego zabrać. Kurtka używana przez mojego plecaka, ale czy to jest damska...? 🤔 Chyba nie. Jeśli mimo wszystko byłbyś zainteresowany to daj znać. Napiszę coś więcej o kurtce i/lub zrobię jakieś foty.

Hirad, poczekaj chwilę. Żona swoje ciuchy przymierzyć musi. Bo chyba się w praniu skurczyly. Dam znać w krótce. Za jakieś 2 dni. Kurtka icon, nie pamiętam spodni. W ciuchach przez całe ich życie zrobione chyba2 lub 3 wyjazdy. Jak nowe. 

10 godzin temu, Endriu21 napisał:

Hej,
Mam kurtkę Hein Gericke - All Season w rozmiarze S. Przymierzam się do jej wystawienia, ale jakoś nie mogę się do tego zabrać. Kurtka używana przez mojego plecaka, ale czy to jest damska...? 🤔 Chyba nie. Jeśli mimo wszystko byłbyś zainteresowany to daj znać. Napiszę coś więcej o kurtce i/lub zrobię jakieś foty.

Podeślij fotki na priv, to rzucę okiem.

10 godzin temu, kokos napisał:

Hirad, poczekaj chwilę. Żona swoje ciuchy przymierzyć musi. Bo chyba się w praniu skurczyly. Dam znać w krótce. Za jakieś 2 dni. Kurtka icon, nie pamiętam spodni. W ciuchach przez całe ich życie zrobione chyba2 lub 3 wyjazdy. Jak nowe. 

Poczekam, aż takiego ciśnienia nie ma :) One metkowo mają jaki rozmiar?

Godzinę temu, kokos napisał:

Chyba S. Dzisiaj sprawdzę. Żona przymierzyć i dam znać. 

To czekam spokojnie ;) Brzmi obiecująco anyway

Hirad, niestety. Dobrobyt sprawił że kurtka i spodnie się skurczyly 😕

kurtka to osób Nirvana. Rozmiar z metki 3. Spodnie buse  rozmiar z metki to 38 ale Monika mówi że i kurtka i spodnie to taka S. Bardziej 36 niż 38 obydwie rzeczy. 

daj maila to Ci podeślę jak człowiek zdjęcia jeżeli jesteś zainteresowany. Ewentualnie napisz co zmierzyć to mogę dokładnie wymiary podesłać. 

Hirad, mam do sprzedania teksy komplet firmy Felix (dwuwarstwowy) i skórzany Dainese jeśli nadal poszukujesz.

W dniu 30.04.2019 o 22:05, kokos napisał:

Hirad, niestety. Dobrobyt sprawił że kurtka i spodnie się skurczyly 😕

kurtka to osób Nirvana. Rozmiar z metki 3. Spodnie buse  rozmiar z metki to 38 ale Monika mówi że i kurtka i spodnie to taka S. Bardziej 36 niż 38 obydwie rzeczy. 

daj maila to Ci podeślę jak człowiek zdjęcia jeżeli jesteś zainteresowany. Ewentualnie napisz co zmierzyć to mogę dokładnie wymiary podesłać. 

hiradkruk@gmail.com, a czy ja wiem, że niestety? Dla mnie możliwe że stety. Resztę bedziemy dogadywać na priv ;)

W dniu 1.05.2019 o 10:40, Monti napisał:

Hirad, mam do sprzedania teksy komplet firmy Felix (dwuwarstwowy) i skórzany Dainese jeśli nadal poszukujesz.

A co to za skóra? Podeślesz jakieś fotki na maila powyżej? Jakie rozmiary?

Zdjęcia wysłałem kilka dni temu. Powinny być u Ciebie. 

Poszło

• 2 weeks later...

Ciuszki kupione, temat zamknięty.

Wczoraj było testowanie i wszystko jest super. Dzięki @kokos!

• Hirad locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.