Skocz do zawartości

[S] Honda VTR 250, 2009 rok

nikamo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Hej ho po dłuuugiej przerwie... :)

Co niektórzy chyba mnie pamiętają jeszcze (mam nadzieję :P) i tego jak szukałam tego swojego mniejszego następcy Giezika. Okazuje się jednak, że samotne przejażdżki nie sprawiają mi frajdy, a nie przepadam za jazdą w dłuższe trasy, a może po prostu trochę boidupa się zrobiłam na starość... :P Do tego pojawiły się na razie inne priorytety, ubrania na moto sobie zostawiam, jako taką małą furteczkę na dalszą przyszłość ;)

Dziś daję info tylko tutaj, jakieś allegrosy czy olxy jutro albo pojutrze. Może akurat ktoś z Was szuka lekkiego zgrabnego moto dla siebie, albo dla Waszej ładniejszej połówki :P Wiadomo, że wolałabym, aby moto zostało "w rodzinie". Smycz i ramka PBC w komplecie :) Dla nawet niewysokiej (161 cm) kobiety naprawdę bardzo przyjemne moto, i gabarytowo i wagowo, no i fajnie gada mimo takiej niby małej pojemności :)

Przebieg 9043 km, przez ostatni rok przejechałam się kilka razy i kilka razy mój tata pojechał nią na żużel, żeby nie stać w korkach, na zimę akumulator było odłączony. W tamtym tygodniu zapłaciłam pierwszą ratę OC, więc kolejne pół roku tylko lać w bak i jeździć. Moto stoi w garażu pod Gorzowem, a ja od marca mieszkam pod Poznaniem, więc jak coś to tata na miejscu w razie chęci oglądania.

Poprzedni właściciel kupił motocykl w salonie Hondy w Olsztynie w 2014 roku z przebiegiem 6483 km.

Cena dla PBC - 11 500 zł

DSC_0846.jpg

DSC_0850.jpg

DSC_0851.jpg

DSC_0854.jpg

DSC_0825.jpg

DSC_0829.jpg

DSC_0830.jpg

DSC_0835.jpg

DSC_0838.jpg

• 1 month later...

Podbijam temat i obniżam cenę, dla PBC 10 500 zł :) świeżo wykupione OC w maju :) 

• nikamo locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.