Skocz do zawartości

Kierunkowskazy w zadupku

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Eroolson
Napisano

Witam wszystkich, zwracam się o pomoc przy zmianie kierunków. Zakupiłem bandita z Francji i tylne kierunkowskazy są zamontowane w zadupku, mają w sobie 3 malutkie ledy przez co są słabo widoczne. Czy robił ktoś przeróbkę takich kierunków lub orientuje się czy są jakieś zaślepki, które pozwolą włożyć normalne kierunkowskazy?

https://ibb.co/X4ZGZ1J

Napisano

Ale rzeźba :(

Klasyczne kierunki po demontażu tego badziewia będą tam się trzymały bez udziwnień.

O ile są pod tym czymś otwory do kierunków.

Napisano
9 godzin temu, Eroolson napisał:

Witam wszystkich, zwracam się o pomoc przy zmianie kierunków. Zakupiłem bandita z Francji i tylne kierunkowskazy są zamontowane w zadupku, mają w sobie 3 malutkie ledy przez co są słabo widoczne. Czy robił ktoś przeróbkę takich kierunków lub orientuje się czy są jakieś zaślepki, które pozwolą włożyć normalne kierunkowskazy?

https://ibb.co/X4ZGZ1J

no wyglada na lipe straszna.

tutaj cos o kierunkach:  kierunki w zadupku

Gość Eroolson
Napisano
17 godzin temu, Tomek napisał:

Ale rzeźba :(

Klasyczne kierunki po demontażu tego badziewia będą tam się trzymały bez udziwnień.

O ile są pod tym czymś otwory do kierunków.

Właśnie nie demontowałem ich jeszcze, więc nie wiem jak to wygląda pod spodem. Mam nadzieję, że będą otwory tak jak mówisz.

Napisano

tez takie mialem w swoim poprzednim b6. tam sa  normalne dziury ,wiec  wloz normalne kierunki w te otwory 

Gość Eroolson
Napisano
21 godzin temu, jacekrysiek napisał:

tez takie mialem w swoim poprzednim b6. tam sa  normalne dziury ,wiec  wloz normalne kierunki w te otwory 

Dzięki bardzo za pomoc :) 

Napisano
18 minutes ago, Eroolson said:

Dzięki bardzo za pomoc :) 

druga opcja , mozesz zostawic te swiatelka jako ''odblaskowe'' odlaczyc kable i na zewnatrz jakies akcesoryjne przylaczyc nad tablica na takiej listwie - ja tak zrobilem  - i bylo bajerancko :) 

Gość Eroolson
Napisano
13 godzin temu, jacekrysiek napisał:

druga opcja , mozesz zostawic te swiatelka jako ''odblaskowe'' odlaczyc kable i na zewnatrz jakies akcesoryjne przylaczyc nad tablica na takiej listwie - ja tak zrobilem  - i bylo bajerancko :) 

Myślałem też właśnie o tym, bo jak możesz zauważyć na zdjęciu tablica jest przymocowana od razu do zadupka i zastanawiałem się nad jakimś mocowaniem tablicy z miejscem na kierunki.

Napisano

Tez mialem do zadupka i dwa razy zgubilem przez to, takze potem weszlo  takie cos od razu z miejscem na kierunki, 

ktos na forum sprzedawal, albo rozdawal ( chyba Daniel ) i wzialem  :) 

https://www.ebay.co.uk/itm/Black-Universal-Motorcycle-Number-Plate-Holder-Frame-Tail-Tidy-Bracket-Hanger-UK/202435653004?hash=item2f221aed8c:g:UzEAAOSwVj5bXsqm

Gość Eroolson
Napisano

Coś w tym stylu oglądałem na aliexpress. Wszystkie te mocowania wychodzą z jednego miejsca, więc nie ważne gdzie się kupi :D