Skocz do zawartości

GSX-R 1100W

Louder
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, posta umieszczam tutaj, bo dział motocykle tyczy się raczej sprawnych maszyn.

Jest to GSX-R 1100W z 1993 roku (z aktualnym OC, zarejestrowany w kraju).

Miałem go postawić na koła, ale sprzedaje ze względu na brak czasu i miejsca na zabawę.

Do wymiany jest silnik - w starym poszły panewki.

Moto jest obecnie rozebrane ( pierwsze zdjęcie).

Sprzedam jedynie w całości, a co będzie z nim dalej to już zależy od nabywcy - myślę, że to dobre źródło wszelakich części ( upsy, gaźniki itp. ).

Przebieg według licznika to 49394 km, ale przy obecnym stanie to raczej nie istotne.

Odbiór we Wrocławiu.

Cena jaka mnie interesuje to 1100 zł, ale jestem otwarty na negocjacje.1ad54f5d80795c67e4d43e286817d1c9.jpg8d3f9f9be23c758af6b097ca96453948.jpga464c1deea64f548251950c22cd1fdb9.jpgba22ec0ef5427cdbe0440801c907ddd9.jpgae9306a5fb2268270f2629f4d2930d27.jpg

Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka

Szkoda że nie wcześniej napisałeś. Miałem pod Wrocławiem kolegę z pustą lawendą w niedziele

Szkoda że nie wcześniej napisałeś. Miałem pod Wrocławiem kolegę z pustą lawendą w niedziele
Trzeba by założyć temat "Uwaga! Laweta jedzie..."

8 godzin temu, rafix napisał:

Rafix, jakbyś się zdecydował na zakup to ja mam często samochód w okolicach Wrocka. Plandekę 1,8t i zazwyczaj wraca na pusto do Kozienic.

Mogę pomóc.

26 minut temu, rafix napisał:

Dzięki ale to też koszta się robią.

Jak tam chcesz. Zasadniczo o kosztach nie wspominałem :)

A jakby tak przerobić go na .... elektryka? xD W sumie teraz jest boom na pojazdy elektrycze:P

• Like 1

Znalazł się nabywca, więc zamykam temat.
A jeżeli nowy właściciel zechce, to sam się tym faktem pochwali

• Louder locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.