Skocz do zawartości

Lagi gsx 1250 Kupię

ilm
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma co dywagować panowie, półki krzywe (kierownica nie chodzi w 100% płynnie choć trudno to wyczuć), lagi krzywe (mierzone magnesem), kardridże krzywe (widać na pierwszy rzut oka), wnętrze golenia dyskretnie skancerowane w jednym miejscu. pytanie czy mimo tego że wnętrze golenia w jednym miejscu załamuje światło nadal jak wypełnie je dobrymi nowymi wkładami tłumiącymi czyli tymi kardridżami (nie wiem jak to po polsku sie nazywa) to będzie ok. czy kancerowane wnętrze golenia go wyklucza z użytkowania.

cos to wszytko naciagane..

niewierne tomasze 🙂

a i jeszcze olej z lagi zalał klocki więc klocki do wymiany :D:D:D:D

wymien uszc. olej . panewki.. roznych magikow sluchalem fantastow i bajkopisarzy. co to pol samochodunby wymienili

temat zamykam bo kupiłem już zawiech z USA za 2200 zł. wierzcie mi że rozważyłem różne opcje/scenariusze i nie jest to pochopna decyzja. rozpiszę się o tych lagach ku przestrodze w innym dziale jak znajdę chwilkę. dzięki za odezwę.

• ilm locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.