Skocz do zawartości

Yamaha FZ1 - Koło magnesowe; Power commander III

Maniek09
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

(1)

Na sprzedaż posiadam Power Commander III do Yamahy FZ1.
Nie będę pisał do czego to, bo chyba każdy wie 😜 
Wszystko sprawne i w bardzo dobrym stanie.
OLX: https://www.olx.pl/oferta/power-commander-iii-do-yamaha-fz1-410-411-CID5-IDAsTSW.html

Cena dla forumowiczów: 550 zł
Wysyłka DPD: FREE

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(2)

Mam do sprzedania koło magnesowe pochodzące z motocykla Yamaha FZ1N.

Pasuje do następujących motocykli Yamaha:
YZF-R1 2004-20 08
FZ8 2011-20 15
FZ1 FAZER 2006-201 2

Cena dla forumowiczów: 700 zł

Wysyłka DPD: FREE

OLX: https://www.olx.pl/oferta/kolo-magnesowe-do-yamaha-yzf-r1-rn12-fz1-fz8-CID5-IDAcqGB.html#377a8b535d

Edytowane przez Maniek09

offtop:

tak z ciekawości, ten PC to czego zdejmujesz, nic nie daje / daje ale wymaga regulacji ?

Kiedyś myślałem żeby do zeci wrzucić, ale mi przeszło i jakby odkurzyłeś temat  (już sprawdziłem i musi być dedykowany) :P

offtop:
tak z ciekawości, ten PC to czego zdejmujesz, nic nie daje / daje ale wymaga regulacji ?

Kiedyś myślałem żeby do zeci wrzucić, ale mi przeszło i jakby odkurzyłeś temat  (już sprawdziłem i musi być dedykowany) 

Jeśli chodzi o PC to musi być dedykowany do danego modelu. PC III wymaga przygotowania mapy na hamowni (we Wrocławiu Toxic przygotuje mapę za 900zł netto) nie ma możliwości użycia auto tune i z tego powodu myśle o zmianie na PCV + Auto-Tune. Ewentualnie istnieje możliwość zakupu RapidBike i tutaj funkcja autoadaptacji jest od wersji EVO. Przy RapidBike kupujesz raz urządzenie a później w razie zmiany moto dokupujesz tylko wiązkę.

Jeśli chodzi o działanie to zdecydowanie działa, tylko musisz mieć przygotowaną mapę do twojego sprzętu i modyfikacji które masz poczynione ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

to se od razu odpuść toxic bike i teorie tego pana (niestety hamownia we Wro to chyba tylko ta)

z tego co wiem to PC powinien już mieć mapy pod konkretny model (hamownia tylko sprawdzasz)

jak by były inne opcje to bym może pomyślał, bo póki co to nawet już ni ma kawy we Wro

to se od razu odpuść toxic bike i teorie tego pana (niestety hamownia we Wro to chyba tylko ta)

z tego co wiem to PC powinien już mieć mapy pod konkretny model (hamownia tylko sprawdzasz)
jak by były inne opcje to bym może pomyślał, bo póki co to nawet już ni ma kawy we Wro

Hehe no teorie i bajer p. Roamana :P
Ale akurat myśle ze na tworzeniu map się znają, ewentualnie jmgmotocykle.pl z Oleśnicy.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.