Skocz do zawartości

Tarcza hamulcowa przód gsf600

frontsideman
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, poszukuję oryginalnej używanej tarczy hamulcowej do przodu w możliwym stanie bez bicia, grubość co najmniej 4mm. Ewentualnie kompletu na przód w rozsądnej cenie.

Bandit 600 1996 r

Rozważ możliwość zamówienia z aliexpress. Ja wiem, że są opinie, że chińskie to kupa i w ogole, ale z dwojga złego bardziej rozsądnym wydaje się kupić nową chińską tarczę niż używana z niewiadomego pochodzenia. Podsuwam pomysł, nie namawiam. :)

owiewki 24 maja dobre tarcze w dobrych cenach

W dniu 2.07.2019 o 20:22, frontsideman napisał:

Cześć, poszukuję oryginalnej używanej tarczy hamulcowej do przodu w możliwym stanie bez bicia, grubość co najmniej 4mm. Ewentualnie kompletu na przód w rozsądnej cenie.

Bandit 600 1996 r

4mm tj limit serwisowy . ma tarcze hiszpanskiej firmy ng jak bys potrzebowal 

Edytowane przez benywariat

wiem, ale mi przez zapieczony zacisk zjechało tarczę do 3,6 więc chciałem kupić trochę lepszą żeby dojeździc sezon a w przyszłym roku kupię nowe, bo mam trochę wydatków jeszcze w najbliższym czasie, ng minimum 500 zł/szt

Już nieaktualne

• Tomek locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.