Skocz do zawartości

GSX 1250 FA / GSF 1250 / GSF 1200S

Bytian
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam jak w tytule GSXa 1250 FA ewentualnie rozważę również bandziorro czyli zwykłego GSF 1250 S / 1200 S. Koniecznie wersja S - nakedów nie biorę pod uwagę. Najlepiej salon Polska i okolice Tarnowa ( małopolskie ) ewentualnie podjadę też dalej ( małopolska, podkarpacie ). Jak będziesz miał w przyszłości na sprzedaż również napisz - planuje kupić na przyszły sezon, ale jak trafi się jakiś konkret teraz to pewnie się dogadamy :)

Edytowane przez Bytian

nakedy sa piekne😌i bobery. jak najmniej plastiku oslon obudow . ale kto co lubi

Edytowane przez Maryusz

3 godziny temu, ilm napisał:

jaki budżet?

W sumie jestem otwarty w zależności od stanu :) mogę położyć i 16 000 i 23 000, jednak najbardziej jara mnie jeszcze raz stan 😁

46 minut temu, Maryusz napisał:

nakedy sa piekne😌i bobery. jak najmniej plastiku oslon obudow . ale kto co lubi

No, ale co to ma do mojej oferty zakupu ? Jak latasz wokół komina to fakt Nka jak ulał. Problem w tym, że miałem 600N i po przejechaniu na Sce już nie wrócę ;) tym bardziej, że wokół komina mnie już nie kręci. 

no tak.. masz racje

• 1 month later...

Jakby co pisz, mam swojego do sprzedania. 

Moto sprzedane 

• 2 weeks later...

Witam, bardzo możliwe że będę sprzedawać mojego bandziora, jest to gsf 1250 s GT, 3 fabryczne kufry w kolorze, rocznik 2009, Stan perełka.

P.S. poprzedniego bandziora sprzedałem pod tarnów :)

10 godzin temu, koliber napisał:

Witam, bardzo możliwe że będę sprzedawać mojego bandziora, jest to gsf 1250 s GT, 3 fabryczne kufry w kolorze, rocznik 2009, Stan perełka.

P.S. poprzedniego bandziora sprzedałem pod tarnów :)

Napisałem priv.

Up

Poszerzam ofertę o dużego olejaka 😃 śpieszmy się kochać dynojety - tak szybko odchodzą 😪
Oczywiście bez zmian tylko S!

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Bytian locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.